Арсенал направи геройски 2:2 с Челси с човек по-малко

Артилеристите проявиха характер и взеха важна точка
22 яну 2020 07:36, Елка Василева
6
Арсенал направи геройски 2:2 с Челси с човек по-малко
Снимка: БГНЕС

Арсенал показа характер и устойчивост, за да измъкне 2:2 от Челси в напрегнат двубой от 24-ия кръг на Висшата лига, макар и да игра почти 70 минути с човек по-малко.

Давид Луис бе изгонен в средата на първата част след огромна глупост на Шкодран Мустафи, след което Сините на два пъти повеждаха, но Артилеристите съумяха да стигнат до точката с две попадения.

Така Челси има 40 точки, но загуби 2 в битката за топ 4 и Манчестър Юнайтед може да се доближи на 3 от Сините при победа над Бърнли. Арсенал остава в средата на класирането с 30.

В състава на домакините Емерсон Палмиери започна в защита на мястото на Рийс Джеймс. Матео Ковачич пък замени Мейсън Маунт. За Арсенал Ектор Бейерин се завърна в игра като бе с капитанската лента.

Подробности за мача четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: арсеналчелси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Munchen_DE преди 4 години
С човек по-малко да удържиш и да си равностоен не е малко. Браво на армейците!
4
2
 
3
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Мен ми харесва как играе Челси,хубав футбол показват,а не "заспиващ" футбол като повечето отбори -4 место е супер добър резултат за Челси при този състав и с този млад треньор.Лампард ми харесва като треньор ,но не ми харесваше като футболист и затова пък може да стна голям треньор с времето,но му е нужно време и доверие от ръководството на Челси.
3
0
 
4
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
Лошо е да се подиграваш на Стиви Джо , а сега Канте какво направи?!? А най-скъпият вратар какво направи?
2
0
 
3
 
! Отговори
Айдее, преди 4 години
още един разбирач!
1
2
 
1
 
! Отговори
Удари преди 4 години
Удари,Франки!Какво като си подавате бързо топката!Постоянното връщане назад,пасовете на Кепа не са добри,няма как да влезете с топка във вратата и ред други загуба на време,трябват вертикални пасове ,не само по ширината!Май от добър футболист,добър треньор не става!

Спонсорирани публикации