Лари Луполоувър на 23-о място на европейското в Грац

Шампион стана руснакът Дмитри Алиев
24 яну 2020 10:04, Красимир Ангелов
8
Лари Луполоувър на 23-о място на европейското в Грац
Снимка: БГНЕС

Шампионът на България Лари Луполоувър завърши на 23-то място на европейското първенство по фигурно пързаляне в Грац.

Още по темата
Състезаващият се за България американец беше 16-ти след кратката програма, но след грешки във волната си програма отстъпи с няколко позиции. Въпреки това представянето му е най-доброто за страната ни при мъжете, където от 7 години нямахме класирал се за волната програма.

Шампион стана руснакът Дмитри Алиев с 272,89 точки, следван от сънародника си Артур Даниелян с 246,74 точки и Мориси Квителашвили от Грузия с 245,71 точки. Водачът след кратката програма Михал Брезина от Чехия допусна много грешки и остана едва седми в крайното класиране.

Днес стартира участието на шампионката ни при жените Александра Фейгин, която направи фурор преди година и се класира 11-та на първенството в Беларус.

Фейгин е със стартов номер 26, а в надпреварата ще стартират 37 фигуристки. Първите 24 от тях се класират за финалната волна програма.


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Спортни двойки, волна програма.
Още едни 30 минути, по време на които руските спортни двойки
Евгения Тарасова/Владимир Морозов - 22:19 ч,
Дарья Павлюченко/Денис Ходыкин - 22:35 ч,
Александра Бойкова/Дмитрий Козловский - 22:43 ч.
могат да заемат целия пиедестал и да спечелят златен, сребърен и бронзов медали.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Александра Фейгин зае 18 място в кратката програма се класира за волната програма утре.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Току-що (16:44 ч.) гледах презентацията на Александра Фейгин. Беше достойно като елементи, но има какво да се желае от гледна точка на компонентите и хореографията.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тъжно ми е за шампионката на Русия, за европейската шампионка, за световната шампионка, за олимпийската шампионка, талантливата, неподражаема, красива скромница Алина Загитова.
4
1
 
6
 
! Отговори
от 3 преди 2 месеца
Всичко, което написах по-долу се отнася за общата оценка и за златния медал след кратката програма днес и след волната програма утре.
Днес най-голям шанс да получи най-високи оценки има "Ангел"-ът на Альона.
Ако не падне.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
2, даже лично за себе си не правя прогнози, но ... В никакъв случай не бива да пренебрегваме нежната и интелигентна, но силно-харАктерна Анечка Шчербакова. Контентът на невероятната Сашечка Трусова е с космическа трудност и най-"скъп" като оценки, но ще може ли малката рязаночка да го изпълни без грешка? Като обобщение бих могъл да кажа, че ще победи тази фигуристка, която изпълни чисто програмата си.
Желая успех и на трите, но този път ще стискам палци за Сашка Улыбашка.
2
0
 
2
 
! Отговори
до 1 преди 2 месеца
Според теб Трусова или Косторная ще спечелят? Тъжмо ми е за Медведева, тотално вече няма да я видим на голямо първенство!
1
0
 
7
 
! Отговори
рускини - космос преди 2 месеца
Поздрави за руснаците Дмитри Алиев и Артур Даниелян, както и за Морис Квителашвили, който тренира в Москва, "Хрустальный", при звездния треньор Этери Тутберидзе.
Гледайте Александра Фейгин след малко на сайта на ISU.
По-късно днес можем да се насладим на кратките програми на претендентките за пиедестала на победителите: Анна Шчербакова - 17.23 ч, Алёна Косторная - 17.30 ч, Александра Трусова - 17.49 ч (българско време), тренират в Москва, "Хрустальный", при звездния треньор Этери Тутберидзе.