Дионтей Уайлдър – Тайсън Фюри II: Ще има ли и трети мач?

Големият реванш чука на вратата
21 фев 2020 10:55, Веселин Коларов
30
Дионтей Уайлдър – Тайсън Фюри II: Ще има ли и трети мач?
Снимка: БГНЕС

Големият реванш между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри вече чука на вратата. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria.

Непобедените боксьори ще се изправят един срещу друг в Лас Вегас в ранните часове на неделя сутринта.
 
"Коефициентите за победа са равни. Това е напълно нормално с оглед на първия сблъсък, когато Уалйдър и Фюри не се победиха. Англичанинът на два пъти беше пратен в нокдаун, но се съвзе. От друга страна имаше повече удари и според по-голяма част от специалистите Фюри трябваше да спечели. Но това е минало, всички погледи сега са вперени в реванша", заяви Коларов.
 
Относно наградните фондове, той каза, че двамата ще разделят приходите поравно. "Още не се знае какви са сумите. През 2018 г. Уайлдър взе 11 милиона паунда, а Фюри 7,7 млн. Очаква се сега те да бъдат по-големи. Една от причините е, че цената пей пър вю е увеличена с 5 паунда, сравнение с първия мач. Друго интересно нещо е, че в договора има клауза за трети двубой, който може да бъде поискан от загубилия. В такъв случай победителят от реванша ще прибере 60% от приходите. Не е изключено да видим трилогия", добави Коларов.
 
Той каза още, че при успех за Уайлдър, американецът ще е защитил пояса си на Световния боксов съвет за 11 път, с което ще задмине легендата Мохамед Али. "Пред него ще са единствено Джо Луис, Лари Холмс и Владимир Кличко", каза още гостът.
 
Накрая той добави, че до момента Уайлдър и Фюри са демонстрирали взаимно уважение, но на последната пресконференция искрите са започнали да прехвърчат. "Обиждаха се, сбутаха се и се наложи охраната да се намесва", завърши Веселин Коларов.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тони, питай поляка Артур Шпилка дали наистина падна в несвяст на пода след крошето на Уайлдър и не мръдна оттам или се е преструвал на човек изпаднал в безсъзнание. Питай го...първо гледай нокаута и ела да ми кажеш и че тоя удар е нагласен, а на Шпилка нищо му няма и че е преиграл в тази ситуация.
24
12
 
3
 
! Отговори
Тони преди 4 години
Някой наистина трябва да е меко казано умствено изостанал ако през 2020г. си мисли, че в професионалния бокс , състезателите наистина се бият ! Профи бокса е едно към едно като кеча, предварителен сценарии, филм, всичко е предварително уговорено и се знае точно в кой рунд кога , как и какво ще се случи. Хляб и зрелище за балъците, от който промоутърите и актьорите печелят милиони !
23
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той Фюри, тоя дървар пък не е срам за бокса с умрялата си игра. Само ръстът го спасява тоя дървар. Като оня Семи Шилт преди години в смесени бойни изкуства- пълен дървар, но висок колкото Фюри.
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уайлдър е срам за бокса! Да ходи при *** в ММА!
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 23 Божков,Е кажи сега че Кличко нарочно паднал от Джошуа и те признавам за боксов специалист!
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Божков, това не са ти уредените селски български мачове по футбол. Тук говорим за световни шампиони. Все едно да кажеш, че Кличко нарочно паднал от Джошуа. Скрий се, бе ***!
19
1
 
4
 
! Отговори
Брул преди 4 години
Видео с каращи се и биещи се мютри ме кефи повече и от порно и голи мадами.
18
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 8 Аре питай Бърмейн Стивърн втория им мач с Уайлдър, дали изяде един удар само преди да бъде приспан на въжетата. Аре питай Луис Ортис първия мач срещу Уайлдър дали с един удар беше нокаутиран.Аре питай Джералд Уошингтън срещу Уайлдър дали беше пребит само с един удар!Питай ги, бе разбирач!
17
6
 
6
 
! Отговори
Васил Божков Черепа преди 4 години
Ще победи този когото тотомафията определи за победител. Става въпрос за едни големи залози и много пари. Тук отдавна няма спорт и атлетизъм, само кешовица и сметкаджийство. Опорочена работа, а тука диванните експерти седнали анализи и предвиждания да правят.
16
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 15 Ми 6.30 си е тъкмо навреме...аз тогава ставам даже и като почивам...тогава се съмва.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Батето...Фюри манекен??? Тоя дървар? Муахахахаха..
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Около 6 30 българско време. Преди това са андеркарта.
13
5
 
4
 
! Отговори
Батето преди 4 години
Егати манекените. По байтошово време в Коньовица имаше 2-3 квартални пиянки бабаити дето тия двамата щяха да ги развинтят между две ракии. Пълни позьори и позори.
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 8 Уайлдър бягал всеки мач? Ти си за Карлуково, брат!Да не бъркаш Уайлдър с Джошуа срещу Руис?)))
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Бау..какво означава по никое време? От колко е мача?
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уайлдър е елементарен боксьор, но с много силен десен прав. Плюс бързина на ударите.В останалото е гола вода. Фюри му изнесе лекция в първия мач, но когато забави придвижването по ринга Уайлдер го нацели два пъти.Иначе Фюри спечели всеки рунд без 9 и 12 .Ако се движи през целия мач-победа по точки убедителна.
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В цирка поне палячовците са истински и смешни. А тия смешници освен да си мислят за надниците и да припадат театрално като Мая Плисецкая друго не умеят.
8
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как да се развие? Като всеки мач на Уайлдър - ще бяга като улав и ще чака да вкара един удар! Никакъв боксьор не е тоя, а селски бияч!
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 4 Как ще го развинти в първите рундове , бе човек? Та той Фюри цял мач не можа да му нанесе и един удар който да разклати Уайлдър. Фюри може да го бие единствено по точки. За малко да успее в първия мач, но миг невнимание на 2 пъти го проснаха на пода крошетата на Уайлдър и това натежа за равенството. Иначе Фюри си взимаше мача по точки.
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От много време насам не съм се двоумял за мач за световната титла в тежка категория кой ще е победител. При Джошуа с Руис първия им мач си мислех категорична победа за Джошуа, но кюфтето изненада целия свят, на реванша обаче си казах, че Джошуа ще нокаутира Руис, но не успя. Обаче при Уайлдър срещу Фюри предвид първия им мач съм в пълна мъгла. То и затова ще е крайно интересен този мач в неделя наше време.Успех и на двамата и по- добрият победи. Истински зверове и двамата.