Не се очакват промени за Олимпийските игри в Токио

Организаторите на Игрите поддържат постоянен контакт с експерти на СЗО
5 мар 2020 15:20, Ния Христова
4

Не са коментирани промени в датите или отлагане на Олимпийските игри в Токио това лято по време на заседание на Изпълкома на Международния олимпийски комитет в Лозана, съобщи Bulgaria ON AIR. Това заяви председателят на Муждународния олимпийски комитет Томас Бах.

"Имах разговор с директора на Световната здравна организация. Когато казваме, че сме напълно ангажирани с успеха на Олимпийските игри в Токио 2020, взехме предвид този разговор, както и приноса и съветите, които организацията ни дава редовно", уточни Томас Бах.

МОК и организаторите на игрите поддържат постоянен контакт с експерти на Световната здравна организация. Съща така ежедневно следут ситуацията с разпространението на коронавируса.

По програма Олимпийските игри в Токио трябва да се проведат от 24 юли до 9 август.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахаха, връщай парите Бах, щото спортната мафия теб ще прибере.Тази 2020 ще е интересна година за много бизнеси.Туризмът вече е катастрофирал.Две авиокомпании обявиха несъстоятелност.Една бира изписка за драматичен спад в продажбите.В Китай спадът на продажби на нови автомобири е над 90 %.Петролът и газта се сгромолясват.Наред са хипермаркетите и производители на храни, в резултат на спрян международен превоз.
2
0
 
1
 
! Отговори
пр0рок преди 4 години
аз виждам друго за бъдещето на Токио 2020 и изобща за бъдещето на При мата Човек!
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя сериозно ли мисли че някой спортист ще отиде там. Или туристи? Спорта приключи