Ще има ли нов фалит? ЦСКА е пресъхнал финансово

Това обяви Раул Албентоса
21 апр 2020 12:58, Георги Пешев
25
Ще има ли нов фалит? ЦСКА е пресъхнал финансово
Снимка: БГНЕС
ЦСКА вече няма възможност да плаща огромни заплати на чужденците и заради това започва да се разделя с тях. Това заяви доскорошният защитник на "червените" Раул Албентоса в интервю за Marca.
 
Испанецът напусна "Българска армия", след като се съгласи да разтрогне договора си по взаимно съгласие. По неофициална информация, заплатата му е била огромна – 40 000 евро месечно.
 
"Пресъхнали са финансово. Не могат да продължат да плащат на всички чужденци, поради което трябва да се разделят с някои от тях. Не създадох проблеми на клуба. Предпочитам да си оставя вратата отворена за евентуално завръщане, отколкото да се занимавам с адвокати и дела", заяви Албентоса.
 
Припомняме, че Gol.bg още миналата седмица обяви още с кои чужденци ще се раздели ЦСКА. Не е изключено бройката да стане и по-голяма. Всичко зависи какво ще е финансовото състояние на клуба, което става все по-тежко заради пандемията от коронавируса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
15
 
! Отговори
Тоягата преди 4 години
ритнитопкото разбрал, че клубовете се освобождават от скъпо-струващите им "звезди" и побързал да си направи PR "ето виждате колко съм добър и се отказвам от заработеното".Само, че положението е същото навсякъде по света - скъпите чужденци биват "съкратени" за да не им се плаща във спортната пауза.
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво да махнат всички чужденци така или иначе отбиват номера, а взимат доста пари.
1
2
 
21
 
! Отговори
+- преди 4 години
Да се затваря-пазарна икономика е !?

Спонсорирани публикации