Най-великият футболист е Роналдо, но не Кристиано, а Феномена

Това обяви Жозе Моуриньо
27 апр 2020 22:18, Георги Пешев
11
Най-великият футболист е Роналдо, но не Кристиано, а Феномена
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо обяви, че най-добрият футболист в света, който той е гледал, е Роналдо Луиш Назарио де Лима.

Жозе е на мнение, че Феномена е №1 по отношение на таланта и качествата, които притежаваше, въпреки че Кристиано Роналдо и Лионел Меси са считани за най-добрите и толкова дълго време са на върха.

Вижте ТУК видео на битка между Феномена и Кристиано

Както е известно, Моуриньо се засече с Феномена в Барса през сезон 1996/97, когато бе преводач на Боби Робсън. След това бе треньор на Кристиано в Реал Мадрид.

"Роналдо, Феномена. Да, Кристиано Роналдо и Лео Меси са постоянно на върха последните 15 години, но ако говорим за таланта и уменията, никой не може да надмине Роналдо", заяви Моуриньо пред LiveScore.

"Когато играеше за Барселона при Боби Робсън, осъзнах, че това е най-добрият играч, когото някога съм гледал. Контузиите унищожиха кариерата му, която можеше да бъде още по-впечатляваща, но талантът на това 19-годишно момче бе нещо невероятно", добави Моуриньо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само като видиш днес феномена и ти се отщява всякакъв футбол.
9
7
 
2
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Още ли има хора които гледат как 20 човека бягат след едно кълбо , това е достатъчно за да се направи извод за ограничения ум на масата хора
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както веднъж каза един футболен капацитет, в последните петнадесетина години футболната топка е по-лека отпреди, което не е без значение. Сега след шут тя лети със скорост 100 км и се бележат много повече голове. Така че Меси и Роналдо са най-титуловани, но като се огледат предишните поколения е трудно да се каже дали са най-добрите в цялата история на футбола. Така че репликата в случая е много уместна
7
16
 
3
 
! Отговори
Ts преди 4 години
За цялата си кариера има 15 гола в шампионската лига. И един силен сезон,този в Барселона. Цялостно погледнато,посредствена кариера.
6
2
 
5
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Португалеца няма как да стане световен шампион, това дори самия той го е казвал. Националния отбор на Португалия не е чак на такова ниво че да спечелят световен трнир.Бразилеца пък не е печелил ШЛ. Има уникален гол с барселона срещу компустела.
5
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А стана и световен шампион след като не беше помирисвал терен година и половина и с най-слабия бразилски отбор в историята, 80% пълни анонимници като Джилберно Силва, Рикардиньо, Жуниньо Паулиста, Клеберсон и прочее. Но какво да обяснявам на "фенове", които са чували само двама играча.
4
12
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Марадона и Роналдиньо, че и Меси са по- добри...
3
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Роналдо е два пъти световен шампион. Всички титли на криси на куп не струват и една десета на това.
2
6
 
10
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Предполагам че си на 20 22 годинки за да го пишеш това. Меси е уникален. И много класи над гелосания. Но футбола не е започнал когато ти си пораснал.
1
35
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Роналдо Феномена има 13 гола в Шампионската лига и 2 златни топки.Кристиано Роналдо има 128 гола в Шампионската лига и 5 златни топки.Да ме извинява Феномена, да, наистина за времето си беше 1, но по постижения не може да стъпи на малкия пръст на Кристиано.