Нов скандал разтърси Левски: Жейнов нападна грубо Павел Колев

Да си от мъжки пол е въпрос на биология, заяви агентът
27 апр 2020 16:25, Георги Пешев
9
Нов скандал разтърси Левски: Жейнов нападна грубо Павел Колев
Снимка: Lap.bg
Футболният агент Николай Жейнов, който прие предложението за публичен диспут с Павел Колев, се нахвърли грубо на изпълнителния директор на Левски. Мениджърът е афектиран от отказа на Колев да води дискусия очи в очи с него.
 
На профила си във "Фейсбук" Жейнов публикува следното - "Да си от мъжки пол е въпрос на биология, а да се държиш като мъж, е въпрос на характер!". 
 
Както е известно, в последните седмици между тях избухна словесна престрелка, а поводът - намаляването на заплатите на "Герена".
 
 
Тогава Колев обяви, че е редно футболистите да намалят сериозно футболните си възнаграждения и даде за пример отделни страни и играчи.
 
Жейнов реагира остро на думите, написани от Колев, като обяви също, че той 20 години е на "свободния пазар, докато Колев е "на заплата"".
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Смелост се иска преди 3 години
Точно така, аплаузи, че е насмел оня кривогледия. един ден казва "напускам левски" на другия ден "оставам в левски", един ден казва "няма пари, фалираме", на другия ден "има пари продължаваме"
6
2
 
7
 
! Отговори
другия преди 3 години
Това че е на свободния пазар, не значи че е свършил работа за 5 ст. Те и крвте на Лъвов мост са на свободния пазар, но нокой не ги хвали.
5
4
 
2
 
! Отговори
подуени преди 3 години
те името на Апостола многократно. Кога ще играете а Милан за 100 годишнината.
4
1
 
1
 
! Отговори
Каракочев преди 3 години
Току що го преместих в другия крачол!
3
5
 
5
 
! Отговори
закривай преди 3 години
обора. вони отвсякъде - измами, нападения, доноси, футболни резили. Никак не се учудих, че биячите на журналиста са левскари, както не се учудих, че 5-ти в кипър ги пляска 7-0. НЯМА КАК ДА СА ДРУГИ!
2
5
 
8
 
! Отговори
Тц преди 3 години
Само като чуя агент и ми се повръща. 20 г.бил на свободния пазар. Значи 20 г е крал пари и е лъгал като ***,за да докопва комисионни.
1
7
 
7
 
! Отговори
ЦСКА преди 3 години
Една кривогледа и една кривозъба п.т.а се заяждат, коя е по голямата от двете... Нема такъв подуянски цирк