Доминацията на Меси и Роналдо приключва

На този етап лидер може да стане Килиан Мбапе, смята Арсен Венгер
11 май 2020 20:43, Георги Пешев
8
Доминацията на Меси и Роналдо приключва
Снимка: БГНЕС

Френската легенда Арсен Венгер предрича скорошен залез на двете най-големи звезди във футбола - Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

Аржентинецът навършва 33 години следващия месец, а португалецът вече е на 35. Бившият мениджър на Арсенал вижда сънародника си Килиан Мбапе като следващия №1.

“Никога преди не бяхме виждали такива играчи, които толкова креативно да подхождат във всяка трудна ситуация - казва цитираният от "България днес" Венгер за Меси и Роналдо. 

"Времето им обаче изтича и вече можем да говорим за следващото поколение суперзвезди. В него на преден план може да излязат французи. На този етап лидер може да стане Килиан Мбапе. Но не бива да забравяме и Неймар, разбира се.”

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Баджо,Беркамп,Марадона,Кройф,Бастен и Платини.Много бързо забравихме останалите.
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледам футбол от 1993г., за тези близо 30 години съм видял какви ли не футболисти, но това, което направиха Меси и Роналдо съм сигурен, че няма да го видя никога повече. Така че незавимисимо кого подкрепяте - радвайте се и оценявайте и двамата, че не им остава още много и след като се откажат всички фенове ще тъжим и за двамата.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 5 Даже и там отстъпват на Лионел! Дават пряк свободен удар с камера зад Меси. Меси прехвърля защитата и влиза топката между двете греди на 5 сантиметра раязстояние. Дето има един лаф " Обра паяжината"Такива голове от пряк свободен Меси има поне 10...
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А дали не е по-добре новите звезди да са на плейстейшън.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до АтакистаАко си забелязал, така се случва и в тениса..младото поколение за нищо не става...Джокович и Надал които са на по 33-34 години пребиват от бой младите тенисистчета. Тъжно е не за друго, а защото няма на хоризонта никой.
3
0
 
8
 
! Отговори
фергюсън преди 3 години
Ще минат поне 50 год. докато се роди следващият Меси ,ако свят светува !
2
0
 
14
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 3 години
Ми Меси и Роналдо играят на свръх обороти вече 15 години, бе франсе. Много ясно че ще им спада формата с напредването на възрасттта и въпреки това Меси на 33 години е пак в момента на първо място в листата на голмайсторите в испанското първенство този сезон, Роналдо е втори голмайстор с неговите 35 години в италианското първенство.Тия ПЕНСИОНЕРИ им разказват играта на играчи с 10 години по- млади от тях в момента! А тоя папагалчо Арсенчото тръгнал да говори за 21 годишния Мбапе.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В следващите 20 години поне никой не може да стъпи на малкия пръст на Меси и Роналдо, Венгере!Самият Арсен Венгер иначе призна като го попитаха:- Кой е най- великият футболист за теб в историята ?- Лионел Меси!

Спонсорирани публикации