Нова спешна среща на "Герена", акциите още в Божков

Трябва да бъдат намерени финанси за заплати на играчите
11 май 2020 13:48, Георги Пешев
18
Нова спешна среща на "Герена", акциите още в Божков

На "Герена" предстои нова среща между фенове и ръководство. Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, очаква в офисите на клуба баскетболния треньор Тити Папазов, който обяви, че ще получи основния пакет акции от Георги Попов и Васил Божков, съобщава Гонг.

Председателят на НКП - Степан Хиндлиян, заедно с председателя на Тръст "Синя България" - Даниел Стрезов, лидера на Сектор "Б" Любомир Костадинов-Младежа, Адриан Петров от фракцията "Ултрас Левски", както и представителите на сдружение "Сини Сърца" Илия Христов и Евгени Бакърджиев, също ще присъстват.

Плати ли си Левски поредната вноска към НАП?

Очаква се на срещата между тях да се коментира как ще се действа от тук занапред, след като първата стъпка е направена и акциите ще бъдат предоставени от укриващия се в Дубай Васил Божков. Спешно трябва да бъдат намерени финанси, за да бъдат изплатени месечните възнаграждения на играчите за февруари и март, както и остатъка от заплатите за януари.
 
Причината е, че в противен случай футболистите на ПФК Левски могат да разтрогнат по вина на клуба в края следващата седмица, след като го позволяват законите на ФИФА, а това ще усложни тежкото финансовото положение на "сините", което и без това не е никак розово.
 
За пореден път изстрадалите привържениците на 26-кратните шампиони на България ще имат основна роля, за да се набират средства, както сториха през февруари и първата половина на март, когато събрата над 1,2 милиона лева от билети, артикули и дарения, нещо което е прецедент за роден клуб, не получавайки нищо в замяна.
 
Този път има вероятност, ако Папазов и компания решат, че законът позволява, да бъдат пуснати част от акциите, които предаде Васил Божков, в продажба за феновете. Ще се мислят и други варианти за намиране на спонсори, продажба на абонаментни карти и т.н.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм фен на ЦСКА, но ако трябва да си кажем истината нито ЦСКА, нито Левски са велики клуба, да имали са един период в който са били силни клубове и са стигали много напред в турнирите, но никога не са печелили КЕШ, полуфиналите не са финали, още по-малкото шампиони.За съжаление и Сърбия, Румъния и Гърци са имали свойте шампиони. Въпреки това трябва да си подкрепяме отборите и да знаем, че това е само футбол, емоция, радост и тъга, но в никакъв случай не е смисъла на живот
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прокуратурата не трябва да ли се самосезира, ако акциите на Лефски случайно дойдат. Не е ли редно по закон да бъдат конфискувани надлежно? Тити се върти все около оперативно интересни хора. Мишо Бирата данъчното законодатество го нямаше за нищо. Той се бе плащал на ВСИЧКИ и не бе имал проблем до появата на Дянков. Защо всички пропускат този дума от "Ало Танов". "ВСИЧКИ".
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моля Ви, престанете да пишете глупости на сайта си! Цял свят знае къде е черепа, само журналята на днес.бг продължават да го търсят? Направо сте смешни!
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам Обертан да дари 1 евро за Левски.
12
1
 
15
 
! Отговори
Божков преди 3 години
Кажете на Тити, че утре сутринта в 10 ще съм на Попа и ще му нося акциите.Да ме чака.
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква поредна футболна драма, уважаеми фенове...
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков се обадил и му казал: "Тити виждам, че много ги искаш тези акции, утре ще са при теб, пратил съм човек..." Сега, ясно е , че не е добре с главата тоя Тити, ама и ония дето ще ходят на "срещата" с него така да му се вържат??
9
3
 
2
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
С-то СИ Е НА МЯСТО !
8
4
 
4
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
"ЛЕВСКАР" ЛИ Е ГРАЖДАНИНЪТ БОЖКОВ ??? АКО НЕ Е - А " БО БИ" Е "ЛЕВСКАР " И ЕДИН ОТ ДВАМАТА ЖЕЛАЕ ДА ОТМЪСТИ НА ДРУГИЯ ....КАК ЩЕ ГО НАПРАВИ В МОМЕНТА !?!?!? --- ОБИЧАЙНО И ПО БЪЛГАРСКИ - ЧРЕЗ" ЦИСТЕРНАТА СЪС СЪЛЗИ" ---ИЗЛЯТО -ПРОЛЯТИ -" ЛЕВСКАРСКИ " - ЗВУЧНИ "ЦИВКИ" !!!! НЕ Е ОТМЪЩЕНИЕ НА ФК "МИНЬОР" - ПК- ИЗСВЪРЛЕН ОТ "ЛЕВСКАРИТЕ " ВЪВ ВЛАСТТА ОТ "А" ГРУПА !!!
7
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не я разбирам тая "игра", но в едно съм сигурен - ше има яко рев/сълзи/ накрая! дали от радост или от мъка, ноооо ше ревеме!
6
5
 
16
 
! Отговори
Психодиспансер преди 3 години
Е щом Тити Папазов ще го спасява, значи пациента е умрял. ;)))))
5
10
 
14
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Основният въпрос сега е дали Божков ще изпълни обещанието което е дал на Тити и ще прехвърли акциите на клуба, оттам нататък решение ще се намери - това е Левски. Ще се намерят и фенове които да си купят акции, ще се намерат и спонсори, ще се намерят и рекламодатели, а и Левски може да се окаже порвият български отбор скъсал с порочната практика да е представляван от криминални футболни босове...а и Божков няма какво да губи, тъй като никой няма да купи от него тези акции докато се крие в Дубай
4
2
 
21
 
! Отговори
Стефан Христов преди 3 години
Моите уважения към този страхотен български футболен отбор! От 1964-та, когато вече бях достатъчно пораснал, за мене в България има само два такива отбора - "Левски" и ЦСКА, независимо кой кого поддържа! Уважения впоследните години и към "Лудогорец".НО имам някои големи питания към всички, които по някакаъв начин са свързани с "Левски":- не ви ли е срам да петните името на една българска светиня бе, Черепи, плачещи комедианти и т.н.;- как спазвате заветите на Апостола,"Ултраси " и "Сини сърца
3
0
 
22
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 3 години
Какви акции,бе ?!!! Платете поне веднъж нещо !!!
2
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От отбора на народа стана отбора за затвора.
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От Майкъл Чорни насам отбора на народа е пълен с родни имена...