Виртуалният футбол в Бет365 е алтернатива на реалните футболни мачове

Какво всъщност са виртуалните спортове?
Обновена: 13 май 2020 15:25 | 13 май 2020 15:23, Красимир Ангелов
Виртуалният футбол в Бет365 е алтернатива на реалните футболни мачове

Във времена на липса на физически спортни събития, може да искате да насочите вниманието си към алтернативни възможности. Една от тези алтернативи е виртуалните спортове, но какви точно са те? И как ще заложите на нещо виртуално? Гигантът в спортните залагания Бет365 предлага виртуален футбол. В раздела на Bet365 спортни залози ще откриете виртуалните футболни мачове в секция "Футбол".

Какво всъщност са виртуалните спортове?

Виртуалните спортове
по същество са електронни игри, като са генерирани от компютърен софтуер. Вдъхновени от спортовете в реалния живот, включително състезанията с коне и футбола например, тези виртуални спортове всъщност произлизат от фентъзи спортове. Разбира се, с въвеждането на компютрите, фентъзи спортовете се разпространиха между приятели и познати и се играят в цял свят. Днешните виртуални спортове обикновено се дават като симулации на спортни събития, на които хората могат да залагат. С течение на годините те стават много по-популярни алтернативи на залагането на спортове на живо, а с избора на спортове, които могат да се предоставят във виртуална обстановка, нараства вероятността това да остане така за известно време.

Как залагате на виртуалните спортове?

За да можете да залагате на всеки вид виртуален спорт, трябва да намерите онлайн спортен букмейкър, който осигурява достъп до такива. Различни платформи предлагат това, включително Bet365. С виртуалните спортове на Bet365 ще имате приятен избор от спортове и събития, на които да залагате. Те включват конни надбягвания, хрътки, футбол, моторни състезания, колоездене, тенис и тротинг.

Трябва да правите залозите на виртуални спортове по същия начин, както бихте направили със спортовете на живо. Подобни пазари са достъпни за залагане, включително отбора, за който вярвате, че ще спечели и колко гола ще бъдат отбелязани и т.н. На футбол дори ще имате разнообразие от лиги като Висша лига, Световно първенство и Световна Купа.

След като направите залог на вашия предпочитан отбор или конкретна селекция, ще имате възможност да гледате как играта се развива в стрийминг формат или просто трябва да чакате, докато приключи. В зависимост от софтуера, използван от избрания от вас спортен букмейкър, предаването на виртуалните спортове може да варира от сравнително средно до зашеметяващо, когато става въпрос за графики и анимации. Ако залогът ви се окаже печеливш, веднага ще получите печалба, както и при реалните спортни залагания.

Мачовете на виртуален футбол в Бет365 никога не спират

По всяко време на деня може да залагате на една от трите лиги във виртуалния футбол на сайта на Бет365. Някои букмейкъри предлагат играта в турнирен формат или като първенство, но в bet365 всеки мач е индивидуален. Двубоите се провеждат през три минути като селекциите за залагане са добре познати на всички, които са правили залози на футбол.

Всеки играч може да заложи на краен изход на събитието като избере селекцията "Победител в мача". Друг от основните залози на виртуален футбол е Брой голове. Ако смятате, че може да предскажете точния резултат на събитието, може да изберете и "краен точен резултат" като тук има много опции от за успех на домакина, равенство или победа на госта.

Традиционните маркети на реалния футбол като Двоен шанс, Общо голове под/над, Азиатски Хендикап, Домакин да отбележи, Гост да отбележи, Двата отбора да вкарат и много други са налични в секцията с виртуален футбол в онлайн букмейкъра bet365. Дори може да залагате на много селекции за първото полувреме като Точен резултат, Резултат на полувремето и Първо / Краен.

Букмейкърът по всякакъв начин се е опитал да доближи виртуалния футбол до реалните спортни мачове, предлагайки много пазари и възможност да гледате развоя на събитието. Единственият недостатък според нас е, че не може да вземете специален бонус за нов клиент за виртуален футбол, тъй като подобна оферта се предлага за реалните спортни залагания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: бет365виртуален футбол
Още от

Спонсорирани публикации