Отказал ли е Станимир Стоилов властта в Левски?

Мъри категорично отказал да се намесва в истерията с акциите
19 май 2020 09:18, Красимир Ангелов
13
Отказал ли е Станимир Стоилов властта в Левски?
Снимка: Lap.bg

Бившият футболист и треньор на Левски Станимир Стоилов е отказал възможността да стане собственик на клуба, твърди "Меридиан мач".

Той е получил предложение да бъде част от сдружение на ветераните, което да получи мажоритарния пакет акции на "сините". Идеята е била Мъри да е лицето на този проект, защото е обичан от феновете и през годините е доказал, че е голям професионалист, който умее да изведе клуба, в който работи, на големи печалби. Това се случи и в Левски и в Астана.

Стоилов обаче категорично е отказал да се намесва в истерията около акциите. Той е уточнил, че преди всичко е треньор, а отделно според него собственик на Левски трябва да бъде човек със солиден бизнес, който да е способен когато се налага да финансира "сините".

В последните седмици се появиха и информации, че Мъри може да бъде новият треньор на отбора, ако акциите сменят притежателя си. Истината обаче е, че Стоилов няма да бъде треньор на "сините", независимо от собствеността.

Той многократно е казвал в последните години, че няма намерение на този етап да се завръща в България.

Още новини от лагера на "сините" четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
Веспасиан е бил прав преди 3 години
Коментари много, но се подминава най-важния въпрос. Защо Борисов отказа не само да приеме акциите, но и да се откаже от тях в полза на лице, посочено от самия него? Защо не спря да говори, че единственото условие за процъфтяването на ПФК "Левски" е смяната на собствеността върху, а когато тази възможност му беше поднесена на тепсия, той реши да я блокира? Нали парите не миришат? Нали Борисов много милееше за клуба? Толкова много, че се провъзгласи за най-големия левскар в България и извън нея?
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В постоянството е истината - вечната тема Сираков и Мъри на Герена.
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 9джирото е едностранна търговска операция - прочети закона.и да можеш да джиросаш и на Путин ,ако искаш.не можеш да го направиш с недвижим имот примерно ,но с акции можеш - тъй като са активи с ограничена отговорност.Както и да го въртиш Бойко си е собственик.
10
3
 
2
 
! Отговори
до 9 преди 3 години
Няма задължително джиросване. Приемането никъде не е задължителен акт по света в нито една правна система.Можеш да си ги джиросаш и на Далай Лама и на Мадуро. А може и на брата на Фидел, Раул Кастро. В краен случай може и на Бил Гейтс или Путин.
9
5
 
9
 
! Отговори
Бойко е собственик преди 3 години
И все пак Бойко е собственик.Потвъртиха го всякакви корифеи в правото. Само Герджиков си промени мнението след телефонен разгвор с премиера (който явно разбира и от търговско право)Наистина остава въпроса защо Борисов не даде акциите на някой ,на който му пука за клуба.
8
0
 
3
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Чудя им се на акъла на тия ветерани какъв нездрав ентусиазъм ги е обхванал, не могат ли още да проумеят, че проблемът със собствеността на акциите за това се направи по този начин, за да не се разреши.И че страните по този казус, от които зависи разрешаването няма да го направят.И понеже няма да го направят е абсолютно безсмислено Сираков и отаналите да чертаят неясни планове за бъдещето на Левски, да се явяват по някакви студия и да си правят сметките без кръчмаря.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия драми с тоя ми писнаха, ама откровено. Мине не мине време и айде пак , а Сираков, а Мъри. Стига де, изтърка се това. То се видя, че у нас футбол вече няма. Има само недоволни, вечно неразбрани и ядосани собственици на клубове, които все не могат да си намерят точния треньор, оттам пък драмите с играчите. Абе... панаир, цирк.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На кой му трябва,цяло стадо таралежи в гащите ?!Никой не бяга от хубавото!!!
5
1
 
5
 
! Отговори
Партенка преди 3 години
Поредната измислица на джуджешките медии.
4
2
 
9
 
! Отговори
минаващ преди 3 години
има ли оше лески? за един приятел питам, от Кипър?
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какъв собственик, като съди подуенци
2
0
 
12
 
! Отговори
roshani izila преди 3 години
еми прав е,зада си собственик на някой футболен клуб трябва да имаш пари и то много,не като оня ревльо тити
1
0
 
13
 
! Отговори
фен преди 3 години
Мъри сираковци и др какво толкова? Пари няма, какво ги мислите тези леваци, отборът става аматьорски и всички играят за без пари ,както при основаването си и всичко си идва на мястото .