Ян Сокуп от Камчия: Очаквам седмица с приключения с най-добрите!

Сокуп ще се изяви като инструктор и рефер в шестото издание на SENSHI
Обновена: 26 авг 2020 13:30 | 19 авг 2020 11:10, Ния Христова
2
Ян Сокуп от Камчия: Очаквам седмица с приключения с най-добрите!
Снимка: Boec.bg
Европейският шампион по киокушин, победител от престижната надпревара „All Japan“ и сребърен медалист от Световното първенство по киокушин Ян Сокуп пристигна в спортния комплекс в Камчия, където в момента се провежда 14-ия Международен летен киокушин лагер "Варна 2020", съобщава Boec.bg
 
"И така… Пристигнах на лагера в Камчия. Всичко е идеално наред. Очаквам седмица пълна с карате, К1 и приключения с най-добрите!", написа Сокуп със  във своя Facebook акунт.
 
Този вторник Сокуп проведе сутрешна карате тренировка като водещ инструктор. Заедно с абсолютния световен световен шампион на без категории сенсей Захари Дамянов показаха класни техники на участниците в лагера.
 
Сокуп, който участва и в „Битката на шампионите 11: Школа срещу школа“ през 2019-та в Москва, ще бъде не само инструктор, но и рефер в шестото издание на SENSHI. Елитната бойна верига ще се проведе на 21-ви август, петък, от 20:00 ч. в Амфитеатъра в Камчия.
 
SENSHI 6 се провежда със съдействието на ЗАД „Армеец“, Max Sport и М Кар Груп.

Медийни партньори на SENSHI 6 са Bulgaria ON AIR, Boec.bg, Boec.com, FITE TV, Topsport.bg, Webcafe.bg, Gol.bg, Kwunion.com, Superkarate.ru, Rsbi.ru.

 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
фалшива работа преди 3 години
Правиш краката дебели като стълбове като през това време ги млатиш с едно дърво двойно по-- дебело от точилка дърво отпред по кокала . При състезания риташ противника отстрани над коляното докато не може да ходи , това им се получава на практика ,тренират всякакви движения о на практика се маат като много лоши боксьори ,повечето удари не се отбягват ,а се понасят ,трябва да си много як и да носиш ,техниката я има но не играе-- шампионите винаги са природно много силни...