Кавани все по-близо до Манчестър Юнайтед

Уругваецът може да подпише договор за 2 години с "червените дяволи"
4
Кавани все по-близо до Манчестър Юнайтед
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед е много близо до изненадващото привличане на бившия нападател на Пари Сен Жермен Единсон Кавани, гръмна "Скай Спортс"..

33-годишният футболист е свободен агент, след като изкара 7 сезона във френската столица и е в преговори с "червените дяволи" да пристигне на "Олд Трафорд". Договорът му се очаква да бъде за 2 години, каквото е желанието на уругваеца.

Кавани ще донесе допълнителна опция в атаката на Юнайтед, след като отбеляза 187 гола в 276 участия с екипа на ПСЖ. Това, че  за него няма да бъде платена трансферна сума, също е бонус за английския гранд.

Въпросът все пак е доколко той може да бъде добра алтернатива в предни позиции, след като Оле Гунар Солскяер се надяваше да получи Джейдън Санчо или Усман Дембеле.

Факт е обаче, че през годините Юнайтед е взимал утвърдени имена за атаката си, като преди доста години вече по подобен начин в тима дойде Хенрик Ларсон, а наскоро силно се представи и Златан Ибрахимович.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
На Юнайтед проблема не е в нападение, а в без образно слабата защита инхалфова линия. Олето си е оли както се вижда. Днес шпорите ще гинпръснат
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Авторчето сравнява типичен централен нападател с флангови играчи. Коментарът е излишен.
2
1
 
4
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Ман Ю са ми любим отбор, но с пенсии нямат никакво бъдеще.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От снощи Кавани е играч на Маестър офииално и с подписан договор. Вие тая сутрин пишете, че има шанс това да стане. Сверявайте си часовника преди да пускате статии.