Ще бием ли поне Гибралтар?

Мачът тази вечер е за вдигане на самочувствието
11 ное 2020 15:32, Красимир Ангелов
39
Ще бием ли поне Гибралтар?
Снимка: Lap.bg

Националният отбор по футбол на България ще се опита да излезе от неприятната черна серия от поредица мачове без победа тази вечер. В 19.30 часа ранените "лъвове" посрещат Гибралтар в контрола за вдигане на самочувствието.

Нашите момчета отчаяно се нуждаят от изразителен успех, с който да си върнат позициите си. Отборът ни има една победа в последните две години - в мача без значение срещу Чехия (1:0) в европейските квалификации. За капак България не познава победата вече шест поредни мача, в които записа пет загуби и едно равенство.

Георги Дерменджиев има доста проблеми преди днешната среща заради контузени и заразени с коронавирус играчи, които отпаднаха от сметките му.

Селекционерът не може да разчита на Николай Михайлов, Кирил Десподов, Пламен Илиев, Георги Костадинов, Тодор Неделев, Антон Недялков и Исмаил Иса, които пропускат и мачовете с Финландия и Република Ирландия в Лигата на нациите.

Футболното джудже Гибралтар е страна с 33 хиляди души население. Националният отбор се намира на 195-о място в ранглистата на ФИФА. Напоследък обаче играчите на Хулио Сесар Рибас натрупаха самочувствие, записвайки 2 победи в последните си 2 мача в Лигата на нациите, макар и срещу отбори от ранга на Сан Марино (1:0) и Лихтенщайн (1:0).

Всичко преди срещата четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да се учудя, ако успеем да ги победим. Все пак, те не са от ранга и класата на Лихтенщайн или Сан Марино!Така че всичко е възможно да се случи.
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е що да не ги бием, те не са толкова силни като Фарьорските острови?
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ще го бием....
31
0
 
3
 
! Отговори
До33 преди 3 години
Абе момче голяма каша ти е в главата! Системата при футболистите например беше,всеки един от тях се водеше на работа в даден завод и на всяко 20-то число си получаване заплатата от там, но това не ги правеше професионални футболисти. Относно тренировките в някой видове спортове да речем като щангите и художествената гимнастика тренировките не само не бяха професионални,те направо бяха просто нечовешки!
30
0
 
2
 
! Отговори
Професора преди 3 години
Трябва и те да на набият ,че да разберат в действителност политици ,управници , треньори ...работата е много сериозна.Простотията се развива и разраства много бързо.За пример гледайте "idiocracy" много забавен филм.
29
0
 
3
 
! Отговори
vlady преди 3 години
До До 25Формално нямаше професионален спорт и спортистите се водеха формално на работа, но реално тренираха професионално
28
0
 
7
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Ще викам за Гибралтар защото невиждам колко по голяма катастрофа трябва да се случи за да се сетят най -накрая ,че БГ футбола трябва да претърпи основен ремонт !
27
0
 
11
 
! Отговори
Екскурзиант преди 3 години
3:1 за Гибралтар. Гибралтар са силен отбор, скоро биха Лихтенщайн и Сан Марино с по 1:0, така че това е сериозен отбор.
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще закрият официално българският футбол ? Дано да е по - скоро, че да не се излагаме с тези бездарни кокони.
25
1
 
5
 
! Отговори
Предраг Пажин преди 3 години
Ко? Не!
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ванка не ги чуваш нещата брат.Самочувствие трябва да се набира!!!!!!
23
0
 
11
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Гибралтар е с население 30 000 човека ! По-добре да беше мача с Балкан Ботевград ! *** !
22
3
 
0
 
! Отговори
До 25 преди 3 години
Какъв"професионален"спорт през соца те гони бре момче?
21
2
 
4
 
! Отговори
vlady преди 3 години
До До VladyТова е обективната реалност дори и да не се харесва на някои хора. 60-те и 70-те години посочените проблеми бяха далеч по-слабо изразени и като резултат имаше успехи в професионалния спорт 80-те, но негативните явления от 80-те повлияха по-късно. Има и други фактори, но пренебрегването на масовия спорт неизбежно оказа своето негативно влияние.
20
0
 
9
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Голем смях, контрола с Гибралтар :):):)Ми да пробват с някой селски отбор, ама от някое затънтено село, да не се объркат с Царско село, че могат да паднат :):):)А, да не забравя, тия смешници заплати даваме ли им ?!Щото аз съм твърдо против да им даваме пари, даже съмтвърдо против да играят от имео на България, ако искат могат да играят от името на някоя чалгарница !!!
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На орУжие братя,време е да смачкаме тия футболни титани!!!!!
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никакъв шанс, все едно англия испания и португалия вкупом.
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ко? Не!
16
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еваларка бе БФС,с подобни мачове туко-виж дръпнем в класацията и влезем 10ката на на нсй-добрите отбори в света!Да се готвят Сан Марино,Бангладеш,Джибути и други подобни .
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
0:0 тактическо теми.Играли сме добро немали сме шанс.