Красен Кралев със съболезнования към близките на Никола Спасов

"Напусна ни една голяма личност, която посвети целия си живот на футбола"
23 ное 2020 16:52, Красимир Ангелов
2
Красен Кралев със съболезнования към близките на Никола Спасов
Снимка: БГНЕС

Министърът на спорта Красен Кралев изпрати съболезнователен адрес до близките на футболния треньор Никола Спасов, който почина тази нощ от коронавирус.

"С дълбоко прискърбие научих за кончината на Никола Спасов. Напусна ни една голяма личност, която посвети целия си живот на футбола.

Още по темата
В този тъжен за Вас ден приемете моите най-искрени съболезнования.  Напусна ни мой приятел, на когото искрено се възхищавах", написа Красен Кралев.

Спортният министър припомни, че през своята състезателна кариера Никола Спасов се показа като всеотдаен играч и заслужено спечели любовта на феновете на отборите, за които играеше.

"С "Локомотив" София той спечели титлата на България през 1978 г. Носеше радост с головете си и за “Черно море”, “Дунав” и “Спартак” Варна. Като треньор на “Черно море” Никола Спасов изведе тима до бронзовите медали в първенството през 2009 г. Той донесе Купата на България във Варна през 2015 г., а няколко месеца по-късно зарадва феновете на “моряците” и със спечелената Суперкупа на страната. Тези отличия го превърнаха в най-успешния треньор в най-новата история на “Черно море", отбеляза спортният министър и завърши:

"Никола Спасов печелеше доверието и любовта на всички заради страстта и енергията, които демонстрираше на терена и на треньорската скамейка. Той може да бъде пример във всяко едно отношение. Загубата на такива личности предизвиква тъга у всички, които обичат футбола.

Поклон пред паметта му!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поклон Адмирале!!!
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя пъ, как така не награждава някой

Спонсорирани публикации