Балъков поиска пълен рестарт на българския футбол

Главният мениджър на ЦСКА 1948 предложи Стоичков за шеф на БФС
106

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков се обяви за тотален рестарт на българския футбол.

Докато не се събудим всички и не започнем да работим, няма как да се промени тази картина. Тя е една и съща от 16-18 години. Тотален рестарт на българския футбол", заяви Балъков, цитиран от телевизия Bulgaria ON AIR.

Според него новият шеф на БФС трябва да бъде човек с амбиции, който иска тотална промяна. Балъков посочи Христо Стоичков като подходящ човек за този пост.

"Знаем му езика. Слагаме го за президент на БФС и ще видите ще цепи ли басма на някого. Само че той няма да дойде. Има договор с телевизията в Мексико, гледа отдалеч и си играе голф", каза още Балъков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Христо Стоичков щял да оправи българския футбол...Нещо като нов бардак със стари к*р-ви.
11
1
 
17
 
! Отговори
търновец преди 3 години
балъка е може би един от най смирените.някъде 1995, играем билярд с 1 приятел в търново. Вкарахме черната топка рано и играем с друга заплюта за черна топка - все пак пари сме давали :) Иде един пич, и чинно седи до нас и ни чака да свършим. Моя приятел нещо му стана и почна да ме ръчка да си ходим, побърка се и накрая си тръгнахме.После ми вика - "не видя ли че туй е е Балъков бре?".А той можеше да каже - "ей, ***, я изчезнете, без черна топка не се играе".
10
2
 
8
 
! Отговори
България над всичко преди 3 години
поредните *** клишета.. ако тоя *** Балъков го питат какво разбира под рестарт и до утре няма да може да отговори, а *** Стоичков щял да управлява успешно цялата футболна структура в страната, защото...всичко сме знаели как говорел?!.. той ръководител, вземащ решения за промяна ли ще бъде или пресаташе, та да имат значение глупостите, които ще дрънка
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълен рестарт ще стане само,когато и балъка и псуващия селянин и цялото поколение от тая прословута 94 се разкарат от всякакви ръководни постове! От тогава те тровят българския футбол заради голямото си его, чието покритие отдавна вече го няма....
8
0
 
15
 
! Отговори
Жена преди 3 години
Дори за мен е ясно, че няма друга възможност. Не може в отборите да няма българи и само да се чудят как да печелят от реклами и трансфери. Много е порочно. Феновете да са само едни побойници, които да ходят на мач, за да си организират Боен клуб. За спонсорите-бизнес начинание - щом не се класират еди къде си и няма приходи - край затваряме бизнеса. В детските школи - приоритет за децата на приятелите футболисти и др спортисти. Има ли някой който не знае това?
7
0
 
7
 
! Отговори
серена преди 3 години
Този шарен Мурджо от Велико Търновско и той бълнува,като крадливите ни политици за рестарт.Рестартира се телефон,таблет,лаптоп и куп още технически пособия,но не и умрял кон!Родните ни ритни топковци вече могат да играят играта и без коженото кълбо!
6
4
 
5
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 3 години
Като чета коментарите ,то май няма нужда от футбол,той се играе заради хората ,а не за кеф на диваци...
5
3
 
9
 
! Отговори
????? преди 3 години
ТОЗ ОТВОРКО СЪСИПА И УНИЩОЖИ ЕДИН ДОБЪР ОТБОР -ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС ! ПОЛУЧАВАШЕ НАЙ-ВИСОКАТА ЗАПЛАТА В А ГРУПА ,
4
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой е тоя чичка?За какво се бори?
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво беше това футбол?
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълен рестарт означава той самия да си нарами бутонките и да се маха.
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не рестартирай,а закривай!