Българин отказа да се боксира в галавечерта на Кубрат Пулев

Причината: Има нужда от още подготовка, а парите не са най-важното
11 дек 2020 14:22,
27
Българин отказа да се боксира в галавечерта на Кубрат Пулев
Снимка: Facebook

Българин отказа да участва в подгряващите срещи на световното боксово събитие на годината – мачът на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа за световната титла.

Йосиф Панов, по прякор Пепелянката, е от плевенско село и заема трето място в класацията, в която първи и втори са Кубрат и Тервел Пулеви. Той е на 24 години, тежи  69,7 кг., висок е 175 см. и е в серия от 16 поредни победи на професионалния ринг в суперполусредна категория.

"Това е нещото, което съм роден да правя и парите не са толкова важни", споделя спортистът пред Нова тв.

И именно, защото парите не са толкова важни, Йосиф Панов и екипът му отказват предложението Пепелянката да се боксира на галавечерта, в която кулминацията е мача на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа.

"Това да ни поканят за нас беше голяма чест и много се зарадвах, но моят треньор каза, че рано или късно ние ще излезем на такъв подиум. Само трябва да бъдем добре подготвени", посочва мотивите за решението си боксьорът.

"Много несериозно и рисковано е за шест дни да излезем срещу  такъв сериозен противник. Не всичко е пари, защото сумата не е толкова малка, но решихме с него, след като градихме нещо толкова време, не си заслужава да го съсипем за някаква си сума", категоричен е треньорът на Пепелянката Александър Владимиров.

Определено Йосиф и треньорът му не се страхуват. Панов има 18 победи (10, от които с нокаут) на профи ринга. Пепелянката се нареди след братята Кубрат и Тервел Пулеви в ранглистата за водещите български професионални боксьори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Марвин преди 3 години
Браво, явно треньорът му има акъл. Панов е млад човек, има време. Ще стигне и до големите битки.
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"суперполусредна категория"Вземете малко се поинтересувайте от термините и названията в професионалния бокс, защото звучите смешно.Не целия спорт е Лудогорец и любовницата на Гришо.
23
2
 
9
 
! Отговори
Кики преди 3 години
Правилно,няма да го хвърлят момчето на рибите без подготовка..Еххх как искам утре Кубрат да намлати небелия
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До няма ли да се появи"Питона" вече е заето. От "по-голям" човек. Митьо.
21
0
 
5
 
! Отговори
Krom преди 3 години
До Сметалото - добре бе! Нема по "честолюбиви" и "свирепи" от форумните биячи. Мишок!
20
0
 
0
 
! Отговори
Krom преди 3 години
До Дан сан до 7 - не говори глупости човек! Ще тренираш бокс всеки ден? И на края на първата седмица ще ти ходят бавно - ако тренираш както подобава. Ако пък го избиваш на нещо средно между балет и народни танци, друга работа.
19
0
 
8
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 3 години
Бреииии,много змии на едно място бре.Кобри,Пепелянки....
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Дан сан до 7Странно, на галата в Лондон са поканили "пепеляшката", а не великия Дан сан....Защо ли така са го пренебрегнали?.....Завиииииист, Кобрата му завижда, че ако Дан сан го видят в залата, веднага ще го обявят за световен шампион за всички времена!Ъхъъъъъ, дансанно ъхъъъъъ ;)
17
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** кво ми даваш пример все с бивши партийци,имах предвид че за нормалния гражданин тия спортове са били недостъпни при соца
16
0
 
0
 
! Отговори
Русия преди 3 години
Правилно решение.
15
2
 
0
 
! Отговори
Сметалото до 15 преди 3 години
Не бе, сметките са перфектни. Излизам и за 6 часа имам поне 18 победи като си подбера хилавите наркози из квартала. Ама излиза една голяма горила и какво? Ще и викам, че са ми грешни сметките ли?
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сметалотосметало, сметалоооо, лошо смяташ... боксьорите се катерят с победи, а не със загуби...
13
14
 
3
 
! Отговори
Сметалото преди 3 години
Е, не е лошо. "Пепелянката" вече отиде в графата страхливци. Унизително е боец да бяга от битка. Лично аз, който вероятно ще изкарам не повече от 15 .. 20 секунди на ринга срещу боец, няма да се поколебая и за секунда! Като ме пребият, поне да е с чест, че не съм бягал като магистрална работничка /че думата ще ми я изтрият/.
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разумно. Дано има успех момчето, а не стане мутра и цирков артист като бате му Кубрат.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"при бай Тошево го немаше *** и пульо да тренира бойни спортове"По-голяма глупост не съм чувал. Путин е с черен колан по джудо. Борисов е с черен колан по карате.Че то българската икономика 90-те години си беше директно в ръцете на джудисти, каратисти, таеклондисти, борци, боксьори.Ама не, бе при бай Тошо, е нямало такива неща.
10
9
 
3
 
! Отговори
Свиреп преди 3 години
"Определено Йосиф и треньорът му не се страхуват" ?!?! Айде бе! Когато става дума за чест, достойнство и мъжество, тръгваш и се биеш! Ако ще и 1000 пъти да си наясно, че нямаш шансове! Тръгваш, биеш се до смърт! И бокса стана джендерска лигавщина.
9
4
 
11
 
! Отговори
Дан сан до 7 преди 3 години
Ако членуваш в боксов клуб като мен би се учудил много как така един млад професионален боксьор като Пепеляшката няма да тренира всеки ден, което дори аматьорите правят.
8
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шубето го хвана първият по-сериозен противник да не му набие канчето?
7
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Дан санВероятно си готов да кажеш това и в очите на човека, нали? За да го пробваш колко е пепеляшка?
6
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Путин ден ще стигнеш Кобрата.