Българин отказа да се боксира в галавечерта на Кубрат Пулев

Причината: Има нужда от още подготовка, а парите не са най-важното
11 дек 2020 14:22,
27
Българин отказа да се боксира в галавечерта на Кубрат Пулев
Снимка: Facebook

Българин отказа да участва в подгряващите срещи на световното боксово събитие на годината – мачът на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа за световната титла.

Йосиф Панов, по прякор Пепелянката, е от плевенско село и заема трето място в класацията, в която първи и втори са Кубрат и Тервел Пулеви. Той е на 24 години, тежи  69,7 кг., висок е 175 см. и е в серия от 16 поредни победи на професионалния ринг в суперполусредна категория.

"Това е нещото, което съм роден да правя и парите не са толкова важни", споделя спортистът пред Нова тв.

И именно, защото парите не са толкова важни, Йосиф Панов и екипът му отказват предложението Пепелянката да се боксира на галавечерта, в която кулминацията е мача на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа.

"Това да ни поканят за нас беше голяма чест и много се зарадвах, но моят треньор каза, че рано или късно ние ще излезем на такъв подиум. Само трябва да бъдем добре подготвени", посочва мотивите за решението си боксьорът.

"Много несериозно и рисковано е за шест дни да излезем срещу  такъв сериозен противник. Не всичко е пари, защото сумата не е толкова малка, но решихме с него, след като градихме нещо толкова време, не си заслужава да го съсипем за някаква си сума", категоричен е треньорът на Пепелянката Александър Владимиров.

Определено Йосиф и треньорът му не се страхуват. Панов има 18 победи (10, от които с нокаут) на профи ринга. Пепелянката се нареди след братята Кубрат и Тервел Пулеви в ранглистата за водещите български професионални боксьори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
15
 
18
 
! Отговори
Дан сан преди 3 години
Нема да се бия,*** не се страхувам, хахаха!Отсега нататък прякора му ще бъде "Пепеляшката".
4
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя е по-умен от Кобрата....
3
10
 
14
 
! Отговори
селянин преди 3 години
Пълни глупости. Парите не му били важни а не прави сметка, че утре никой няма да чуе за него в този побъркан свят. Отнивай *** ако ще да ти начупят кънчето но ще те види света и ще вземеш някой лев.
2
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много боксьори се навъдиха в тая държава а после избиват комплекси на улицата,това при бай Тошево го немаше *** и пульо да тренира бойни спортове...ама сега нали бичим айляк по цял ден мама и тате носят и има време да блъскаме..
1
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може да е български гражданин ама не е БЪЛГАРИН!!!