Роналдо или Меси, кой е номер 1 за 21-ви век?

Какво показа класацията на Globe Soccer?
39
Роналдо или Меси, кой е номер 1 за 21-ви век?
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на италианския хегемон Ювентус – Кристиано Роналдо, е футболист №1 на XXI век в класацията на Globe Soccer.

Петкратният носител на Златната топка събра 38% и остави далеч зад себе си големия си конкурент за най-добър футболист Лео Меси. Аржентинският гений на Барселона е с 24%.

В тройката попада и асът на Ливърпул Мохамед Салах, който е съвсем близо до Меси – 23%. След него е бразилската легенда Роналдиньо с 14%.

Наградата за 2020 г. на Globe Soccer логично отиде в ръцете на голмайстора на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски.

Сред номинираните бяха още Роналдо, Меси, Чиро Имобиле (Лацио), Карим Бензема (Реал Мадрид), Садио Мане (Ливърпул) и др.

Още спортни новини четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: месироналдо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
0
 
! Отговори
Радио Ереван преди 3 години
Роналндо, дори не е най-добрият Роналдо!
34
1
 
0
 
! Отговори
до 33 преди 3 години
Прав си, и аз не съм чувал някой да сравнява Роналдо с Марадона и Пеле, а само с Меси. Мисля, че за този избор много повлия загубата на слабия Барселона от Ювентус с 0:3 преди месец.
33
0
 
1
 
! Отговори
Ром"с преди 3 години
Най-добрият за 21 век още не се е родил.а колко много време има до края на века.А И КАКТО СЕ ВИЖДА ОТ КЛАСАЦИЯТА,то предимство се дава на футболисти играещи в момента.
32
2
 
2
 
! Отговори
gogo преди 3 години
Роналдо винаги и винаги само го сравняват със МЕСИМеси винаги го сравняват със Мардона или Пеле или за най великия за всичките времена Всички приатели сравняват Роналдо със Меси И двамата са страхорни
31
0
 
0
 
! Отговори
A3 преди 3 години
gonzu ye maina
30
0
 
3
 
! Отговори
Анатоли преди 3 години
Защо не казвате че това е за перопда 2001-2020
29
0
 
1
 
! Отговори
До Възрастен преди 3 години
Гледал си 65 години и нищо не си разбрал! Както и не си се научил да пишеш.
28
2
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 години
До Възрастенгледай да си не забравиш ченето некъде, памперс
27
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествено че Роналдо. Играе с глава, има най силния шут, има един от най бързите спринтове, бие най великите прексвободни с променя на траекторията, спечели 3 ШЛ една след друга , спечели Европейското с Португалия, играе в 3 топ отбора и на всякъде се наложи, направи най високия скок в историята с гол , направи най високата зона ножица с гол и е доказан ЛИДЕР. РОНАЛДО ПРОСТО Е КЛАСА НАД МЕСИ
26
2
 
9
 
! Отговори
Възрастен преди 3 години
Тази класация е правена от малолетни за последните пет години !И естествено медийният герой Роналдо е първи.....Пример: Направи гол със задна ножица и веднага ,,Уникално,невиждано"????.Сякаш той за първи път в света вкарва такъв гол.Такова бутане и такива хвалби никога не е имало за други ,по добри от него..А аз гледам футбол вече 65 години.Несъмнено добър футболист но,много, велики футболисти и не толкова въздигани в медиите имаше!След 15 години друг най-велик на света ще се появи според медиит
25
0
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 години
и нито дума за младата надежда Божидар Краев. тая статия са я писали чорбари, то е ясно.
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От резултатите се вижда, че превес в оценката взимат последните 2-3 години. Ако класацията се беше правила преди 5 или 6 години примерно резултата щеше да е съвсем друг. Салах и Мане нямаше да са изобщо в нея, а Роналдиньо доста по-напред.
23
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Роналдо и Меси, разчитат на пасове от останалите от отбора и така бележат голове. Роналдиньо взема топката, минава през целия терен и вкарва голове. Дет се вика може да играе сам срещу цял отбор. И при него няма циркове и търкаляне по земята за дузпа. Използва бързина и техника за да бележи голове. А оня CR7 само пада и реве за дузпи. Мани го ти, не е футболист никакъв...
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какви са тия двамцата? Пълно е с клипчета на Роналдиньо, вижте за каква техника става въпрос. Прай ги мармалад по терена. А това, с напречната греда на вратата е просто уникално. Ако някой си мисли че е на късмет - е не е. Колкото пъти иска, толкова пъти отправя топката в напречната греда и тя се връща обратно при него. Дори не пада на земята - отново удар, напречна греда и пак при него. Най-добрия като техника е Роналдиньо.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз половината дори не съм ги чувал, те в класация за най-добри били...хаха
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и мис вселена все от земята...
19
1
 
8
 
! Отговори
!!! преди 3 години
Божинката е номер ЕДНО!
18
0
 
9
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Не е ли малко рано да определяме играч на века?
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гонзо е най-добър за 21 век, както и за 20 век. Тази статия е чорбарска манипулация.
16
3
 
4
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
Аре сериозно, футболист, който не е играл на световно и/или не е ставал шампион и/или голмайстор, не може да е #1. Не може само със скъп клубен футбол, заобиколен от звезди? *** в Наполи, па тогава ставай шампион... Ама след злато на световно. Тва тук е фалш.