Стойчо Младенов: Би било пагубно за ЦСКА, ако Ганчев се махне

Легендата на клуба обяви подкрепата си към собственика
16 фев 2021 17:22, Красимир Ангелов
23
Стойчо Младенов: Би било пагубно за ЦСКА, ако Ганчев се махне
Снимка: Lap.bg

Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов обяви подкрепата си към собственика на тима Гриша Ганчев.

"Гриша Ганчев е най-добрият собственик на ЦСКА в последните 10-12 години. Би било пагубно за клуба, ако той си тръгне от "Българска армия". В най-тежките времена за ЦСКА той беше единственият, който излезе и се бори една легенда да не изчезне от картата", сподели Младенов в интервю за "Труд".

Още по темата
"Мнозина искаха да закрият нашия отбор, защото им е трън в очите. Но Ганчев не позволи това да се случи. Познавам го от времето, когато играех на "Червено знаме", а той беше в борбата. Истинска вълча порода, която обича ЦСКА. Няма нищо по-добро от финансова стабилност в един клуб. Той я осигури на 100%", сподели Младенов.

Според него през този сезон Ганчев е направил шампионска селекция. "Не е приятно да продадеш най-добрия си нападател в лицето на Али Соу и съм сигурен, че той също не го иска. Но финансовият феърплей във футбола изисква приходите ти да са повече от разходите", отсече Младенов.

"Аз не работя в ЦСКА, може и никога повече да не работя, но винаги ще съм фен на отбора. И като такъв казвам едно - Гриша Ганчев трябва да е собственик на клуба", каза още Стойчо Младенов.

Всичко за проблемите в ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Наследниците на АФ23 си искат стадиона, който е откраднат от ЦДНВ в ранните години на Народната демокрация.
19
0
 
2
 
! Отговори
ЦСКА ха-ха-ха преди 3 години
Футболът служи за забавление на милиони хора. Уви, ЦСКА-Сф. (Литекс) също.
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тройно и твоята фамилия е виновна за фалита!Алчност!
17
2
 
7
 
! Отговори
Цска за смях... преди 3 години
Питали радио Ереван: По какво си приличат ЦСКА Сф. и Спартак Вн.? Радио Ереван отговорило: И двете вече не съществуват!
16
2
 
5
 
! Отговори
попа преди 3 години
ПРИПОЗНАВАААААЙЙЙЙЙ.....
15
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм фен *** най-великия отбор:ФК Цола Драгойчева, пощенец, продоволственик, динамо-Спартак, Витоша, ЛАФЧИИИСС, НАСКО-РАЕВА2020....
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Върна си парите които е дал,човека си знае работата
13
3
 
7
 
! Отговори
Евала преди 3 години
От старите цесекари нито един не се оказа доблестен, всички целунаха краката на джуджето. А беше ясно, че Жужи рано или късно ще изостави на средата поредния му подарен бизнес, било захар, джипове, ЦСКА и т.н. Просто щото не е истински бизнесмен, а пехливанин, назначен от ДС за бизнесмен. Когато му дойде редът, ще го отстрелят( умрял в съня си) или ще избяга в Дубай или ЮАР.
12
4
 
6
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 3 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г.Г. сам си го организира!Плати (както винаги за такива случаи)на фенчета да напишат тази декларация и се направи на обиден!А истината е че той не иска да плаща ,защото ще потвърдят, че вече ще трябва да плаща, защото Литекс ще поеме задълженията(официално вече) на фалиралия клуб от 09.09.2016.Но той сам си го направи.Още от мача на Литекс на ст.Г.Апарухов със изваждането на отбора.И всичките в последствия манипулация със "синьото бфс"за нова лига заради тях и т.н. И т.н.!
10
3
 
5
 
! Отговори
Историята на ЦСКА преди 3 години
Въпрос: Има ли как някой от новите клубове с име ЦСКА да наследи успехите и историята на истинския(фалиралия) ЦСКА ?Отговор: на синдика на истинския (фалиралия ) ЦСКА: - Как да наследи успехите и историята на ЦСКА? Всичко отива в Държавен архив. Документацията на ЦСКА отива там. Някои от документите ще отидат в НОИ. Тези два клуба ЦСКА-София и ЦСКА 1948, за които говорите са нови дружества със своя собствена история, макар тя да е съвсем нова. Другото остава в миналото. То не принадлежи и няма как да принадлежи на тези клубове.
9
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Бербатов ) това се казва футболист ,тоя на Славия ,пънка пънка)
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който Плаща ,той Поръчва Музиката !Гриша Ганчев е Абсолютно Пряв !Иначе акъли и претенции всеки,да има. Колкото си иска !
7
8
 
7
 
! Отговори
Цесекар преди 3 години
Арест за Григор Ганчев. Това е заговор срещу властта и неслучайно се случва два месеца преди изборите.
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво, пък, толкова се е случило?Нали има резервно ЦСКА 1948.Добре би било и други отбори да си направят резервни, които да ползват при фалит.
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ганчев изпълни заръката да спаси отбора срещу сделка със съда за свободата си.Вече не е разследван и оправдан,какво повече да дири в Цска.Взе си и парите дето даде със сделката за Соу.Айде, чао.Може да го чакат на Герена,кой знае.
4
2
 
3
 
! Отговори
H преди 3 години
*** той ъчумтял ***
3
5
 
5
 
! Отговори
!!! преди 3 години
"Гриша Ганчев е най-добрият собственик на ЦСКА в последните 10-12 години. Би било пагубно за клуба, ако той си тръгне от "Българска армия". В най-тежките времена за ЦСКА той беше единственият, който излезе и се бори една легенда да не изчезне от картата. Мнозина искаха да закрият нашия отбор, защото им е трън в очите. Но Ганчев не позволи това да се случи. Познавам го от времето, когато играех на "Червено знаме", а той беше в борбата. Истинска вълча порода, която обича ЦСКА" Стойчо Младенов
2
6
 
20
 
! Отговори
леген преди 3 години
Стойчо тройчо още не е разбрал, че цска фалира преди повече години.
1
7
 
14
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
СТОЙЧО АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ ОЩЕ ЩОТО НОВИНИТЕ В КАЗАХСТАН ГИ НОСЯТ СЪС КАМИЛИ ТА ДА ЗНАЕШ ДЕ ГРИШАТА ИЗБЕГА