Берое и Славия с по един гол и равенство

Кой отбор остана с десет души на терена?
Обновена: 21 фев 2021 18:01 | 21 фев 2021 18:00, Веселина Йорданова
2
Берое и Славия с по един гол и равенство
Снимка: БГНЕС

„Берое“ и „Славия“ завършиха при резултат 1:1 в мач от ХVIII кръг на efbet Лига. „Берое“ обаче определено може да съжалява за пропуснатата победа, след като владееше инициативата и имаше по-сериозните положения.

Гаюс Макоута откри резултата в 12-та минута, а „Берое“ остана с човек по-малко след червен картон за Крум Стоянов в 68-та минута. Ивайло Димитров успя да изравни за гостите след точно изпълнена дузпа в 85-та минута.

Още в първата минута Макоута проби, навлезе в пеналта и се опита да намери Камбуров, но бранител се намеси точно пред нападателя и изби.

Резултатът бе открит в 12-та минута. Топката бе центрирана от Лебон при корнер, а Георги Ангелов я отклони с глава към втора греда, където необезпокояван Макоута я прати в мрежата - 1:0.

Продължението четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: футболБероеСлавия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Само Берое преди 3 години
Грешката е на футболистите решиха да се спестят с лесна победа....не ги виждам в челото....една Арда без да блести с постоянство и без куп тъмнокожи "звезди" постига по добри резултати.....
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
грешката на треньора е че замени камбуров имаше достатъчно време да се разпише и съм сигурен че щеше да го направи вината за равенството е изцяло на треньора