ЦСКА и Локо Пловдив позволиха Лудогорец да дръпне

Голови положения липсваха в двубоя на "Българска армия"
Обновена: 6 мар 2021 19:45 | 6 мар 2021 19:36, Веселина Йорданова
11
ЦСКА и Локо Пловдив позволиха Лудогорец да дръпне
Снимка: БГНЕС

ЦСКА и Локомотив Пловдив изиграха един от най-скучните мачове от началото на сезона в efbet Лига, след като завършиха 0:0 на стадион "Българска армия".

Срещата от 20-ия кръг на първенството беше изключително безинтересна и головите положения липсваха, а гостите играха здраво в защита. Точно както ги научи настоящият треньор на "армейците" Бруно Акрапович, който за първи път се изправи срещу "черно-белите", след като ги напусна през есента.

Най-добрата възможност в сблъсъка изпуснаха гостите чрез Димитър Илиев. В средата на второто полувреме футболист №1 на България за последните две години уцели гредата.

Така двата отбора позволиха на Лудогорец да дръпне на върха. В класирането ЦСКА остава 2-ри с 40 точки, докато Локомотив е на 3-та позиция с точка по-малко. Разградчани са на върха с 45 пункта, а утре гостуват на Берое.

В следващия кръг "черно-белите" приемат старозагорци, докато ЦСКА е домакин на Етър Велико Търново.

Подробности четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: футбол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
много ми беше интересно свръх глупавото изказване на капитана на червените че ЛОКОТО са били виновни че не са вкарали гол те червените играели футбол а локото не добре че имахте късмет и Илиев не ви заши един гол при онова положение НА КРИВА РАКЕТА КОСМОСА И ПРЕЧИ
6
1
 
6
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 3 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г
5
1
 
2
 
! Отговори
Чичо Любо преди 3 години
Ако не е вятъра, виновно е безветрието, ако не е слънчево-облачно-не можем да играем, ако не е главния съдия, помощниците са виновни...и накрая публиката е виновна, че иска да гледа футбол , а не 22 съкати как се ритат, търкалят се по земята като магарета в прахта, припадат от "болка" при всеки опит да бъдат докоснати, никога не са виновни те за грубостите.. Хора, вместо на стадиона, идете в махалата да гледате мачлета, там поне се раздават и няма имитации..
4
0
 
6
 
! Отговори
БГ он Еър преди 3 години
Съдията е виновен. Нали те са виновни за всичко? Слаб футбол - съдиите са виновни. Юношките пият - съдиите са виновни. Националния отбор пада - пак съдиите. Тей де. Винаги някой друг е виновен.
3
1
 
7
 
! Отговори
фен на Лудогорец преди 3 години
Благодарско!
2
0
 
10
 
! Отговори
Ама преди 3 години
Този път ,не е ли виновен съдията?
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С такава тактика няма да има победа, вече 2 мача така,

Спонсорирани публикации