Любо Пенев култов: Купа, Европа, шампион, това е!

Клубът се развива, заварих нови неща, отсече легендата
25
Любо Пенев култов:  Купа, Европа, шампион, това е!
Снимка: Lap.bg

Новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев даде първата си пресконференция след четвъртото завръщане начело на "червените". Легендата говори преди утрешния първи 1/2-финален мач с Лудогорец от Купата на България. Той заяви, че целта е триумф в турнира.

"ЦСКА се развива, заварил съм нови неща и положителни, което е много добре! За мача утре какво по-конкретно или да си разкажа нещата, които съм си нахвърлял? Няма личен план, има план "ЦСКА". Моята философия е, че това е ЦСКА - възпитаван моите футболисти да играем винаги за победа. Идеята е винаги да побеждаваме".

"Футболист на ЦСКА, на който му минава през главата да не се бори за победа, няма място в клуба. Това е и трябва да е ясно на всички - на нас, на феновете. Мина една седмица от работата ми с отбора, доволен съм, че момчетата се адаптират към новите изисквания. Пълна промяна за пет дни е много трудно постижима. Момчетата са наясно, че трябва най-бързо да се адаптират към изискванията на старши треньора", отсече Пенев и продължи:

"Не се притеснявам от това, че сме първо домакини, после гости. Да не досаждам, но пак ще кажа, че винаги моите футболисти играят за победа. Ще се надиграваме с Лудогорец. Два мача, може да има продължения, може да има дузпи. Няма да издавам пред вас какво готвим и какво не. Купа, Европа, шампион - това е! Пред ЦСКА се поставят само високи цели! Така ги виждам аз нещата".

Какво още каза Любо Пенев четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
7
 
0
 
! Отговори
VIVALYUBO преди 3 години
Браво Любо! Браво Пенев! Жив и здрав да си, ти си най-добрият български треньор! Имаш борбен дух, шампионски манталитет, и умееш да вдъхновяваш футболистите си! Бъди жив и здрав, желая ти успех!
16
1
 
7
 
! Отговори
????? преди 3 години
НА ЧИЧОВОТО ОТ СЕГА НАТАТЪК ,САМО СЪДИЯТА ЩЕ МУ Е ВИНОВЕН,
15
1
 
5
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Тоз ще не го видяхме в някоя депутатска листа като чичо му. Хахахаха
14
1
 
7
 
! Отговори
Аз преди 3 години
чичовото след 4-5 мача ще бъде като *** и ще бъде за пореден път изгонен. Хубаво че има много клубове, втора трета дивизия и ще има поне работа. Ахмак.
13
1
 
6
 
! Отговори
Крилати простотии преди 3 години
Стоичков: "айнц, цвайн, трайн - дрън.Пенев: " на който не му харесва, да духа супата"
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Футболът е стратегия, бързина и ловкост. В България са прически, татуси, приказки и гледаш как 22 затлъстели инвалида аха нещо да направят и то свършил вече мачът. Не зная как си причинявате сами това страдание да гледате български футбол. Все едно гледам голф, ама има някаква тумба озверели фенове там и се мразят за нещо си, ама и те не знаят за какво. Футболът е интелигентна игра. Тия всичките тук са на ниво умствено изостанали с двигателни проблеми.
11
1
 
3
 
! Отговори
цскар преди 3 години
Любо махай тези чужденци! Това не е български отбор, та камо ли ЦСКА. Това е някаква наемна ***, дошла тук да *** *** и банани.Ако не ги махаш, отиваме в 48.
10
0
 
8
 
! Отговори
Дядовото преди 3 години
Чичовото се размечта . Няма лошо. Значи ако някой не се бори за победа, няма място в отбора..... ами който се бори за победа ама не успява да победи щото толкова са му силиците ? Ами футбалерчетата с чичо Владика ? Ами вкарванните в отбора бройки от ръководството с цел бъдещи печалби? А?
9
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен цесекар преди 3 години
Само така бате Любо.
8
1
 
5
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Аха, и сега с Таратора начело ще цъфне и ще върже ЦСКА. Особено ако играе с отбора на Петърч.
7
2
 
10
 
! Отговори
ШибиРиби преди 3 години
Няма какво да говорим, играем за победа, може да има продължения, може да има дузпи, може да дyxaте супата.
6
0
 
3
 
! Отговори
Моно преди 3 години
леген - да.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***!
4
2
 
7
 
! Отговори
Любо, преди 3 години
от тебе супата,от мен салама.Навитак,ли си?
3
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чичовото е голям треньор щом от тия куци коне в националния успя да направи някъв отбор,и точно затова накрая пияниците в БФС му биха шута щото беше неудобен..
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
XA-XA-XA
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лили майко...:)))

Спонсорирани публикации