Трилър във Варна! Черно море и Царско село завършиха 3:3

"Моряцити" изпуснаха победата в края на мача
4
Трилър във Варна! Черно море и Царско село завършиха 3:3
Снимка: Lap.bg

Черно море изпусна да победи Царско село в мач от 28-ия кръг на efbet Лига. "Моряците" завършиха 3:3 със своя съперник на стадион “Тича” във Варна, след като на почивката водеха с 3:1.

Черно море откри резултата още с първата си опасност пред вратата на Царско село. Панайотов получи топката пред дъгата, освободи си пространство и с брутален шут прониза Пласид за 1:0. В 17-ата минута Андерсон нахлу по левия фланг, елиминира Панов и с прострелно центриране намери свободния Костадинов, който от 3-4 метра прониза Георгиев за 1:1.

"Моряците" обаче не се стъписаха и само след три минути отново излязоха напред в резултата. В 20-ата минута Илиан Илиев сложи топката на главата на Влатко Дробаров след късо изпълнение на корнер, а бранителят не сгреши за 2:1. В 43-тата минута минута Файсел Касми подаде към Леандро Андраде, който с прецизен пас намери Илиан Илиев, а халфът на Черно море с глава вкара за 3:1.

В 75-ата минута Царско село намали резултата. Балтанов получи топката пред наказателното поле и с прецизен изстрел успя да вкара за 3:2. В 86-ата минута Панайотис Лука нахлу в наказателното поле и от близка дистанция шутира, но Георги Георгиев изби. Топката достигна до Емануил Манев, който изравни на празна врата - 3:3.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Уникални преди 2 години
Но чужди !