Кога букмейкърите гарантират по-високи коефициенти?

Обновена: 10 май 2023 18:52 | 5 юни 2021 10:29, Александър Попов
Кога букмейкърите гарантират по-високи коефициенти?

Всеки почитател на спортните прогнози знае, че винаги трябва да търси по-високите коефициенти, защото именно те гарантират и по-сериозни успехи. Анализаторите често показват какви са Bwin бонусите и защо са толкова предпочитани от аудиторията. Има и разумна причина, все пак точно с тяхна помощ можем да изчислим нашата печалба, но по-важният въпрос в такива отношения е кога самите коефициенти се повишават.

Трябва да знаем, че когато говорим за развлекателна индустрия, освен възможността за правене на прогнози и поддържането на платформата, стои и един екип, който много сериозно разглежда и оценява всички спортни турнири и разнообразието от дисциплини. Можем да открием такова внимание дори и към надбягванията с хрътки – един малко по-различен, но също толкова вълнуващ формат. Именно сертификатът Best Odds Guaranteed ни показва точно това.

Що се отнася до футболa, той също не е забравен, напротив, след като ни очаква един много вълнуващ футболен месец ще открием, че можем да се възползваме от така наречения Price Boost. Той няма да ни разочарова в нито един момент, защото екипът избира някои от най-важните дербита, които очаквано ще се гледат от по-сериозна аудитория. Съответно там откриваме и доста по-високи коефициенти за избрани конкретни пазари. Не можем да се възползваме свободно от въпросните коефициенти, но пък винаги можем да преценим шанса дали дадено събитие може да се случи и едва тогава да се възползваме от тях.

Обикновено предложенията са повече от добри и спокойно ще открием, че прогнозите са за евентуална победа с определена голова разлика между силен и по-слаб отбор, както и много други. Price Boost може да бъде открит в промоционалната секция и свободно може да се разглежда от всеки един потребител. Съществува и още една функция на оператора, която не бива да се пропуска, особено ако сте почитатели на акумулаторните или множествени залози, както се срещат също.

В тази секция можем да открием съчетание от най-добрите срещи за деня, в които брандът ни предлага между 3 и 5 срещи с автоматично поставена прогноза. Тоест можем да изберем дали няколко отбора ще спечелят в дадения ден или не, разбира се, имаме време да направим спокойно нашата прогноза, защото дербитата се пускат няколко дена предварително.

Практически винаги имаме възможност да се възползваме от по-добрите коефициенти, но не трябва да забравяме още една важна подробност, трябва да бъдем разумни, когато правим своите прогнози, защото високите коефициенти никога не гарантират сигурни успехи, те са само добър шанс, все пак спортът е известен със своите обрати. Анализаторите често напомнят, че тръпката остава една и съща, без никакво значение от размера на залога.

Освен това не трябва да забравяме, че дори и тук ще имаме нужда от спортните прогнози  и анализите на експертите, за да можем да вземем своето най-добро решение. Препоръчваме винаги да обръщате внимание и на секцията на промоциите, защото именно там се обявяват и следващите интересни предложения. Тази индустрия винаги се стреми да предложи възможно най-добрите условия на всеки клиент, особено след като конкуренцията е винаги висока.

Не трябва да забравяме, че всички останали пазари за спортни прогнози продължават да са активни, това е просто още една опция, която може да улови максимално удоволствието от играта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: залози
Още от