Букмейкърът Betano привлича внимание с щедри промоции

28 юли 2021 15:25, Александър Попов
Букмейкърът Betano привлича внимание с щедри промоции
Снимка: Pixabay

Промоционалните оферти заемат важна част от платформата на всеки спортен букмейкър, като обикновено именно те играят ключова роля в привличането на нови клиенти. Точно заради това и много често началният бонус за нова сметка в сайта е най-изкушаващ. Такъв е и случаят с Betano, които са много близо до това да получат лиценз и да започнат да се развиват и в България.

Наличният Betano бонус код за нови потребители е в размер на 100% от стойността на първия направен депозит в сметката, но до 100 евро, което респективно би могло да се превърне до 200 лева, ако видим същото предложение и в България. Минималният депозит, които може да активира това предложение е 10 евро, а самото усвояване на бонуса може да продължи в рамките на цели 90 дни. Разбира се, както всяко подобно предложение, така и тук има някои специфични условия, които трябва да бъдат изпълнени с цел превъртане на бонуса. В случая стойността на депозита плюс тази на бонуса трябва да бъде разиграна пет пъти, при това на спортни селекции с коефициент над 1.65. Към офертата не се зачитат и залози, които са затворени с кешаут опцията или пък такива със завишени коефициенти. Всяка оферта обаче изискваща някакво разиграване крие своите рискове, с които потребителите трябва да се съобразят, а дали един бонус си заслужава или не прочетете тук.

Освен началния бонус обаче, букмейкърът предлага и още няколко атрактивни предложения за феновете на спортните залози. Едно от тях е така наречения ACCA бонус, от който може да се възползва всеки регистриран потребител до три пъти в рамките на 24 часа. Той важи за създаването на множествен залог с поне четири мача в него, чийто коефициенти са над 1.50. Колкото по-голяма е образуваната права колонка, толкова повече се увеличава и процентът печалба. Например при четири познати мача общият коефициент се увеличава с 10%, докато при десет познати срещи той скача с 50%. Разбира се, сами се досещате, че всяка следваща среща към залога намалява шансовете ви за успех.

Друго футболно предложение е обвързано с шампионатите на Италия, Англия, Испания и Германия плюс срещите от Лига Европа и Шампионска лига. При залог на някоя от тези срещи и един от отборите успее да повече с два гола разлика, независимо от резултата и от времето, залогът ще бъде затворен и сметнат за печеливш независимо от крайния изход. Подобно предложение има и за баскетболните срещи, като там то е преобразувано в изплащане при преднина от 20 точки.

SuperOdds офертата, както подсказва и самото име, представлява завишаване на коефициентите за определени спортни събития, като те могат да бъдат от футболни, баскетболни или волейболни срещи. Друг интересен бонус пък е свързан с пазарите за точен резултат и първо полувреме краен изход. При залог на някой от тези пазари за определени двубои ще получавате връщане на залога, ако въпросната среща завърши при нулево равенство.


Още по темата: Betano
Още от