Букмейкърът Бетано ви дава бонус, ако го препоръчате на приятел

30 юли 2021 14:32, Александър Попов
Букмейкърът Бетано ви дава бонус, ако го препоръчате на приятел
Снимка: Pixabay

Запътилият се към българския пазар сайт на Betano има големи амбиции да се превърне в един от лидерите в хазартния бранш. Букмейкърът все още няма получен лиценз, но това се очаква да се случи в следващите месеци, а съдейки по наличните бонус оферти в платформата, то може да се очаква бърз наплив на нови потребители.

Освен наличните промо предложения Betano предлагат и един малко по-различен бонус за лоялност. Той може да бъде получен от всеки регистриран потребител, в случай че докара приятел в сайта. Наградата е под формата на безплатен залог за 10 евро, както за съществуващият потребител, така и за новия повикан. Безплатните залози са честа практика от букмейкъра, така че и тази им програма за лоялност се вписва в общата политика. Всеки клиент може да докара до 10 нови човека или поне за максимум толкова ще му бъде платено. Това означава, че всеки играч може да си докара до 100 евро, посредством регистрации на приятели. Разбира се, въпросната сума е под формата на безплатен залог, а не като безвъзмездна премия, която може веднага да бъде изтеглена. При успех в направения безплатен залог от общата сума се изкарва неговата стойност, след което вече може да изтеглите спечеленото.

Всеки регистриран в сайта ще открие в менюто на профила си възможност за изпращане на реферален линк, който може да бъде изпратен през социалните мрежи, по имейли или като SMS. Доведеният от вас нов клиент трябва да си направи регистрация през въпросния линк, като не е необходимо да се въвежда Betano промо код или нещо друго. След направата на регистрация и след първия осъществен депозит в сметката му и на двете страни ще бъде изпратен бонус от по 10 евро безплатен залог, които ще бъдат активни за всички срещи от спортната секция на сайта. Няма никакви други изисквания, така че тази оферта изглежда привлекателна, въпреки иначе не толкова голямата сума за награда. Ако пък ви допадат офертите тип безплатен залог, то в сайта на Betano ще откриете още няколко подобни предложения, включително и началният бонус за нови клиенти.

Що се отнася до опцията препоръчай на приятел, то преценете дали приятелят, на който препоръчвате предложението няма хазартна зависимост, тъй като една привидно приятна малка награда като тази би могла да се окаже началото на купища загуби. Всеки залог трябва да бъде добре обмислен и особено за начинаещи е силно препоръчително да не търсят начини за лесно и бързо забогатяване, а да залагат със суми, които могат да си позволят да загубят с цел забавление и повишаване на тръпката от следенето на някоя среща. Може да сте сигурни, че всеки букмейкър е направил своята сметка и статистиката ясно посочва, че шансовете за загуба са по-големи от тези за успех.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase