ММА бойци: Ако някой каже, че в този спорт няма страх, значи лъже

"Ти си го имаш зародено още от дете – да искаш да се сражаваш"
1 сеп 2021 12:28, Ния Христова
20

MMA бойците Живко Стоименов и Владислав Кънчев продължават с усилената подготовка за галавечерта, която ще се проведе на 11 септември.  

Срещу кои съперници ще се изправят и добре ли върви подготовката? 
 
"Подготовката мина доста добре, през последния месец наблягаме на спарингите. Тренираме с моя треньор и с моя дългогодишен спаринг партньор и приятел Владислав Кънчев. Отработихме тактики, кондиция, издръжливост. Останаха ни само последните 10 дни да влезем в категория", сподели Живко Стоименов пред Bulgaria ON AIR.
 
"Много добре ми мина подготовката. Много е хубаво, че организацията е професионална и ни даде възможност да тренираме повече време. От три месеца знаем за мачовете, което рядко се случва в България. Имахме време да се подготвим много добре", каза от своя страна Владислав Кънчев.
 
Стоименов смята, че за MMA бойците е много важно да превъзмогнат страхът от "големите имена".
 
"В този спорт, ако някой каже, че няма колебание и страх, ще излъже. Въпросът е тези неща да ги превъзмогнеш и да излезеш да си свършиш работата. Ставал съм свидетел в съблекални преди мачове, всеки един боец таи някакъв страх у него", категоричен е MMA боецът.
 
На 11 септември Живко Стоименов ще се изправи на ринга срещу поляк, който скоро е победил Георги Валентинов. Той се надява да успее да вземе реванш за загубата на Валентинов.
 
"Има заряд в този двубой, има закачка аз да изляза да отмъстя. Задачата ми е доста тежка, затова говорих и със стария ми треньор и му казах: Минах през контузии, които на моменти ме разколебаваха, но в крайна сметка съм готов. Със сигурност смятам, че ще е победа", каза той.
 
Владислав Кънчев приема за огромен плюс, че мачовете ще се играят пред родна публика. "Чувстваме се домакини със сигурност", сподели MMA боецът.
 
Двамата казват, че са станали MMA бойци по призвание, а преди това са били футболисти.
 
"Ти си го имаш зародено още от дете – да искаш да се сражаваш. При мен винаги е било така от ранна възраст", посочи Стоименов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
6
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Има страх .Това са страхливи хора , които не могат да работят , да се справят с живота . Истинския боец знаете за какво се сражава , там има истински мотив. Тия са една *** , която даже е безмислено да се коментира.
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спортисти, сър.
15
2
 
1
 
! Отговори
Deep Zone преди 2 години
Има си битка, има си техники- както каза боецът по-долу- много спортове са намесени-имат колани по карате, джиу-джицу..Изключително сложен спорт, разбира се, гледам само UFC- да гледаш другите дивизии е като да гледаш българското първенство по футбол- нито е футбол, нито има българи. Има в UFC страхотни бойци-Аманда Нунеш, Хабиб и Конър едно време.. Дейна Уайт си знае работата като привлича бойци- имаше едно момче от Франция, дето си ги преби като кучета, а преди това е бил бездомник в Париж.
14
1
 
9
 
! Отговори
Би преди 2 години
Някой ще ми обясни ли подробно какво значи ММА боец, че тука в България като отвориш фейса всеки 2ри е ММА боец???????
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интервю със снайперист на тема "Много хора ли сте убили" или "Душевните терзания преди да му пръснеш мозъка", няма ли да има? Имаше някакъв убиец дето обясняваше, че като душил някаква се нacpaла от з0р. Е, не очаквахме да каже нещо за симпатиковата нервна система и гладката мускулатура.
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами Живко доколкото знам се сражава с колегите си не само на ринга, но и в леглото.
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Живко Стоименов повече прилича на човек, но другата м--утричка си е просто един път.........
10
0
 
2
 
! Отговори
От бореца преди 2 години
До. - ако имаше толкова *** животни нямаше да търсят "хора"!
9
1
 
4
 
! Отговори
. преди 2 години
До ХахахаТова е перверзи, не е спорт. Публиката не е от нормални хора също. Животните не са толкова *** да си нансят такива удари.
8
9
 
2
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Пияниците в кръчмата при равни условия нямат шанс. Какво говориш като не знаеш колко техничен спорт е - бокс, кикбокс, муай тай, борба, джудо, самбо, бжж. От всичко трябва да можеш. Аз се записах за да усъвършенствам техниките в залата. Нямам желания да се бия в личния живот, за състезател съм стар - на 38 години.
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дреме ми за проблемите на безврати момченча без капка акъп в главата. За какво ни занимават с тая плява?
6
0
 
14
 
! Отговори
чудя се преди 2 години
тази много важна статия с какво е свързана с живота и проблемите в България , и за кого е предназначена ?!
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страх има, ама не мисля че е спорт.
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И с кучетата е така, когато ги е страх и отговарят с агресия.
3
0
 
13
 
! Отговори
Те ще преди 2 години
Превъзмогнат страхът, когато работещите по публикацията превъзмогнат пълният член в обектна позиция.
2
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И защо ни осведомявате за мозъчните напъни на мутреещи се разбойници?Туй е спорт толкова,колкото е спорт двама пияници да се сбият в кръчмата!
1
1
 
17
 
! Отговори
Ахмед преди 2 години
Този спорт е *** работа. Та дойдат да пренасят като за животните на село вместо да се чудят къде и как да помпят безсмислено гири.