Плащат премиите на олимпийците ни до края на месеца

Ще ги получат 20 състезатели и техните треньорски щабове
7
Плащат премиите на олимпийците ни до края на месеца
Посрещане на "златната" Стойка Кръстева. Снимка: БГНЕС

Премиите на българските олимпийци от Токио 2020 ще бъдат изплатени изцяло до края на септември, съобщи Министерството на младежта и спорта.

Парични премии ще получат 20 състезатели, извоювали олимпийски титли, медали и спечелили призови класирания, както и техните треньорски щабове.

Министерството е осигурило възможността пълните суми да бъдат преведени на спортистите и треньорските състави само месец след приключването на Олимпийските и Паралимпийските игри.

Разпределението на премиите е извършено според Наредба № 5 от 29.10.2019 г. за критериите, условията и реда за награждаване на спортисти, треньори и длъжностни лица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
10
 
! Отговори
Далавера си преди 2 години
Едно време в Гърция на олимпийците са им давали само по един венец от маслинови клонки и тълпата ги е поздравявала. А сега всеки иска злато и мангизи и ако не му дадат е обиден на целия свят. Да видите колко са се променили хората и каква безгранична алчност е всичко днес.
5
0
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
МОК да им плаща нали има спонсори откъдя накъдя Асан ше плаща :)))
4
0
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Фен ли си на Тайбе :)))
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тотален провал на олимпийските игри-ама па премии си раздават на половината делегация...По-големи от Франция, Щатите, Германия...Комунисти, сър....
2
5
 
0
 
! Отговори
фен на танас преди 2 години
До АсанЗаради такива като теб държавата е на този хал. Най голямото ти постижение на теб е сутрин да се барнеш отдолу и да отидеш до тоалетна с много зор.
1
0
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Оха 250 бона суха пара Кой е спонсора дето плаща :)))