Засилени мерки преди дербито между ЦСКА-София и Левски

Няма да се допускат малолетни без придружител
26 сеп 2021 13:22, Александър Попов
5
Засилени мерки преди дербито между ЦСКА-София и Левски
Снимка: LAP.bg

Засилени мерки за сигурност са взети днес следобед в София заради дербито ЦСКА-София и Левски, които ще играят на националния стадион "Васил Левски" от 16:30 часа.

От столичната полиция уточняват, че преди по време и след провеждане на спортната среща служителите ще следят за опазване на обществения ред и недопускането на инциденти на територията на София.

На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на стадион "Васил Левски" полицаите извършват проверки на всички посетители на мача, няма да бъдат допускани тези със забрана да посещават спортни събития.

Малолетните ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетни придружители и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет.

До стадиона няма да се допускат зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи.

Ангажимент по охраната на футболната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона.

По време на дейността си те ще бъдат подпомогнати и от полицейски служители, които ще се намесват при евентуална възникнала необходимост.

От МВР приканват зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона от 14:30.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: левскиЦСКА София
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Колега #1, натулузеният държавен отбор на НРБ наистина вече е покойник, но срамното му създаване и вкарване в А РФГ затъмнява всички позори на всички останали отбори в България.
3
2
 
3
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Ще си гледам Ловеч-Динамо по телевизията, без ушеф да ме преджобва щателно, все едно съм престъпник, а и не ми се слушат нискоинтелигентните псувни на двете добитъчни и подеволюционни агитки.Мерси за вниманието.
2
4
 
1
 
! Отговори
Каракольо преди 2 години
Яжте и пийте и добра дума думайте.Само Родопа Смолян,
1
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЦСКА тире София не е ЦСКА,но и отбора от Подхуяне са турско отборче срамещи името на Апостола още от създаването им,играли са с фанелки на Галатасарай!!

Спонсорирани публикации