Молдовският Шериф победи Реал насред "Сантяго Бернабеу"

Молдовците спечелиха с 2:1 като гост на именития си съперник
29 сеп 2021 08:20, Елка Василева
16
Молдовският Шериф победи Реал насред "Сантяго Бернабеу"
Снимка: архив, БГНЕС

Шериф Тираспол поднесе голямата изненада в група "D" на Шампионската лига. Молдовците успяха да победят с 2:1 Реал Мадрид на неговия стадион "Сантяго Бернабеу".

Гостите от Молдова изиграха страхотен мач и успяха да поведат в 25-та минута чрез Яхшибаев. Домакините отговориха в четвърт час след подновяването на играта и изравниха от дузпа, а автор на гола стана Карим Бензема. Голямата драма се случи в добавеното време на срещата, когато Себастиан Тил нанесе страхотен шут от границата на наказателното поле и смълча трибуните на легендарния стадион.

Шериф Тираспол постигна една велика победа и записа златна страница в своята история. Освен това молдовският тим вече има две победи в надпреварата и вече спокойно може да мисли за излизане от тежката група, в която са още съставите на Интер и Шахтьор, които по-рано днес завършиха 0:0

В следващите срещи от групата Реал Мадрид ще гостува на Шахтьор, а Шериф ще гостува на Интер.

Подробности за мача четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
коефициент 21, честито на тотото! кой ли гледа още мачове........отборчетата си връзват бюджетите с такива мачлета....
11
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
5, вратарят на отбора от Тираспол от Левобережната Приднестровска република е признат за играч на мача. Героят се казва Георгиос Атанасиадис.
10
3
 
13
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
"Искаме си суперлигата, омръзна ни отбори от четвърта урна да ни правят за смях пред цял свят. Хем им ограничихме квотите, хем ги изправихме на елиминации един срещу друг, а накрая пак се намират отбори с бюджет по-нисък от заплатата на Бейл, които ни къртят на Бернабеу." - Флорентино ин а нътшел.
9
3
 
5
 
! Отговори
Leipziger преди 2 години
А защо не даваха мача? Имаше го в програмата. Затова си и плащам. ШЛ е най-скъпото първенство и най-чаканото. Докога с тези номера?
8
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тираспол е столица на Левобережната Приднестровска република и существува благодарение на Русия и въпреки властите в Кишиньов, Молдова.
7
3
 
10
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Браво на шерифите :)))
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В тая ковид криза всички отбори за закъсаха финансово и този резултат си е направо джакпот за Реал, сещате се за какво говоря. А иначе молдовците са молдовци, колкото и в отборът на Лудогорец има българи
5
2
 
3
 
! Отговори
Фен преди 2 години
Само при Пулловете няма нито тото, нито конспирации. Дънят наред, и то с разлика, както в Англия, така и в турнирите. Клопи откачалката, вездесъща марка за успех във футбола.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Молдова ни мина вече.
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледах говорилнята по "Реал Мадрид ТВ" преди мача, след равния на Интер вече правеха сметки как са първи в групата с 2 победи, а отбора на КГБ-разведчиците стяга багажа. Ама накрая го поеха на сухо
2
6
 
15
 
! Отговори
Молдова? преди 2 години
Де юре може би, но де факто не. Шериф е отбор от Тираспол, столицата на самопровъзгласената република Приднестровие, където живеят и много бесарабски българи. Реално няма нищо общо с Молдова. Попитайте някой от Тираспол дали е от Молдова, най-много да отнесете някой шамар.
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
с късмет или не, страхотен исторически резултат за Молдова, дано и някой наш отбор скоро постигне подобен успех

Спонсорирани публикации