Лудогорец загуби от Цървена звезда в Разград

"Орлите" нямат победа в групи в Европа вече две години
11
Лудогорец загуби от Цървена звезда в Разград
Снимка: Lap.bg

Лудогорец продължава без победа в групова фаза на европейските клубни турнири вече две години, след като късно снощи бе надигран с 0:1 от Цървена звезда насред Разград. Гостите удариха чрез Гелор Канга в 64-та минута, а малко след това “орлите” улучиха гредата. В 76-та минута пък Сисиньо бе изгонен за втори жълт картон.

Така Лудогорец остава с 1 точка в Група F на Лига Европа след равенството като гост на Мидтиланд в първия кръг. Цървена звезда е лидер с пълен актив от точки, а Брага вече е с 3 т., след като победи с 3:1 Мидтилант.

За Лудогорец загубата означаваше и антирекорд в Европа, след като тимът няма победа в груповата фаза на турнирите на Стария континент вече в 12 поредни мача. Последната победа бе на 3 октомври 2019 г. - 3:0 като гост на Ференцварош.

Всички реакции след снощните срещи на родните отбори четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
до vlady преди 2 години
Точно така,голям ум,желязна логика.Точно тези хора помогнаха да Лудогорец да отстранят 3-та съперници до груповата фаза.Като гледам си фен или на изчезналото безследно цска или на Левски.Първите играят в лигата,коята УЕФА създаде точно за такива екземплярчета,които просто не го могат да се включат при батковците и чичовците.А за вторите,няма смисъл да говорим,класирането говори само по себе си.
6
2
 
4
 
! Отговори
vlady преди 2 години
Все пак легендите на Лудогорец с черни гащета и cвирка от разширения състав като Георги Кабаков, Волен Чинков, Станислав Тодоров, Никола Попов, Радослав Гидженов и т.н. не могат да играят за тях в евротурнирите.
5
1
 
2
 
! Отговори
дрон преди 2 години
чудесно отбора на наркомана заедно с герб си отива ..
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още една прекрасна вечер за българския футбол.
3
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лудогорец е най-добрия отбор в България.Той участва в Лига Европа ,а там участват отбори със средно ниво на футбол в Европа.Лудогорец няма победа,а има загуба и равен мач.Нивото значи ни е под средното ниво на футбол.Нивото е незадоволително.ЦСКА през 1981 година играе полуфинал в Лигата на шампионите тогава,а сега пада с 5:1 и прави равен в Лигата на Конференциите.
2
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тези вече са по инерция и съвсем скоро ще се върнат където им е мястото - в небитието, взимайки си обратно и старото име Антибиотик
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България не е задоволително нивото на футбола както твърди Боби Михайлов.И не само нивото на футбола.