Бербатов: Обещал съм на клубовете, аз нося промяна

Явно гласуване, като се спазва тайната на вота, поиска той
3 окт 2021 21:43, Анисия Иванова
23
Бербатов: Обещал съм на клубовете, аз нося промяна
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за мястото на Борислав Михайлов в БФС Димитър Бербатов говори пред BTV и за пореден път заяви, че носи промяната в управлението на българския футбол със себе си.

"Личният ми мотив е, че аз съм човек, който държи на думата си и когато преди доста време се оттеглих от националния отбор, казах и че един ден ще дойде момент да се оправи българския футбол. Този момент дойде, тъй като над 200 клуба използваха своето желание да съберат подписка за конгрес и по този начин показаха, че искат промяна. А аз съм тук и нося тази промяна.

Обещал съм на клубовете, че желанието им за промяна трябва да бъде уважено. Хората до мен ме подкрепят. Аз съм човек, който цял живот е бил активен. Имах един период на лутане, в който се чудех какво да избера, но сега е назрял моментът да поема отговорност", сподели Бербатов.

"Клубовете са 531 официално, въпреки че имаше моменти, в които БФС искаше да ги завиши, за да не бъде легитимна подписката, но съдът я обяви за легитимна. Клуб, който няма никаква дейност, но има право да гласува, е проблем от доста време в българския футбол", каза той.

По думите му някои клубове са създавани умишлено с тази цел.

"Ние се борим това да се изчисти. Това зависи от моментното ръководство на БФС. Това е порочна практика, която не трябва да съществува. Футболът е национална кауза и не трябва да се извършва пародията, която се случи през 2018. Трябва да има явно гласуване, като се спазва тайната на вота, най-важното нещо е интегрална бюлетина", каза още той.

"На миналия конгрес беше направена гавра с името на Любослав Пенев, защото той не беше допуснат и не беше уважен. Това е смешно и трагично, недопустимо. Ако това се повтори, значи всичко ще бъде пак корумпирано и дирижирано. Пародия на пародиите. Самите журналисти трябва да настояват да има излъчване на живо", заяви Бербатов.

Още за спорт - в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Успех момче!
15
1
 
1
 
! Отговори
Вятър и Мъгла преди 2 години
А забелязахте ли коланчето с ГОЛЯМОТО В на токата ? Чак си надигнал нагоре елечето за да се вижда ясно ... Какво ли значи ? Въъървежен ? Вееееликолепен ? Вееелики ? Barbie ? Beautiful ? ......
14
0
 
2
 
! Отговори
Godfather преди 2 години
Parla piu piano e nessuno sentira. Il nostro amore lo viviamo io e te Чакай ва, че си забравих пурата у съблекалнята........ВА
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво промяна?Сигурно футболистите ще заиграят.Все промяна правите,ами оправете държавата.
12
1
 
5
 
! Отговори
БалетноФутболен Съюз преди 2 години
Футбалетиста с манекенски наклонности има спешна нужда да стане Биг Бос някъде ... Вече не става за терена, не че някога е ставал ... ама , голямата заплата дето мениджъра му я беше издействал заминаваше основно за разкрасяване на мамниния убавец. За да продължи да е "Убав" трябват Кинти ... много кинти. И позицията му на "Капо ди тути каппи" в българския футбол ще му осигури нужните пари. ... Щото той маминия е недопустимо да се изморява като тренер. По му ходи да замени пейката с кресло .
11
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А мама ще идва ли да те утешава като се разцивриш?!
10
0
 
4
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До 14 *** и се прегледай!
9
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бербатов може да донесе само бербат.
8
7
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Приказки от 1001 нощ. Всеки гледа да се уреди на голяма заплата...
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Махайте го оня алкохолик от Бойково време дето прилича на Батето от Бай Тошкова време
6
10
 
12
 
! Отговори
Само питам.... преди 2 години
Какво ли е научил от толкова седене по пейките ? А когато излезеше да играе много се цупеше когато не му подаваха топката точно в краката . Но пък има голям шанс да заеме мястото на Перукан . Във футбола ни има толкова отчаяни и надяващи се на каквато и да е промяна че като нищо ще го изберат.... "за да се пробва" . Както и се избират и политиците ни днешно време .
5
11
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Футболист отказал се от националния отбор не може да е шеф на БФС.Боби може да е всякакъв,но никога не е отказвал да играе за България.
4
3
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Носи вар киреч и тухли четворки :)))
3
3
 
2
 
! Отговори
hahahahahahaha преди 2 години
Успех! Поклон, че се занимаваш с това! Станиславе? А? Нещо? Нищо. Страниславе, нищо.
2
5
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Недей да си толкова критичен,тогава бехме в една група със швеЦите а те кога играят с нас мача винаги се предава по канал за възрастни ;)
1
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяната я видяхме 2004.1:9 0т

Спонсорирани публикации