"Берое" победи с 2:1 "Славия", Камбуров откри резултата

Зелените победиха като домакини в Стара Загора
Обновена: 30 ное 2021 20:18 | 30 ное 2021 19:35, Анисия Иванова
4
"Берое" победи с 2:1 "Славия", Камбуров откри резултата
Снимка: Lap.bg

"Берое“ се наложи с 2:1 над „Славия“ в домакинството си в среща от 17 кръг на efbet Лига. Мартин Камбуров откри резултата с попадение номер 256 в елита на България, а попадението дойде в 33 минута.

Влезлият като резерва Питър Макрилос успя да изравни в 61. минута на мача. Само девет миниути след това Тунгара отново даде преднина за Берое – 2:1. Десет минути преди края на мача Томбак от гостите бе отстранен с директен червен картон и Славия завърши мача с намален състав.

Първият удар към някоя от вратите дойде в 8. минута, когато Нгуена стреля от границата на пеналта, но топката мина покрай вратата. В първите 15 минути на мача играта бе предимно в центъра и двата отбора изпълниха по няколко корнера, но не застрашиха вратарите.

Как премина срещата четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: футболБероеСлавия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Див Петел преди 2 години
Тоя Камбуров да вземат да му направят един шпалир в един мач, да мушне 7-8 последователни гола и да се спре с тези нагласени ситуации, да го правят насила голмайстор на държавата. Писна ми вече да наблюдавам как се разиграва този театър с пиян сценарист.
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Камбуров дали ще продължи след зимата?
2
3
 
2
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
И двата *** са ми любими. С лек превес съм към "Славия" -клуб Военен! Честита победа на Берое Велик Тракийски! Само ЦСКА!
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лудогорец пак ще е шампион