ЦСКА 1948 с победа над "Царско село" с 2:0

Попаденията реализираха резервите Мартин Тошев и Ангел Бастунов
Обновена: 4 мар 2022 21:42 | 4 мар 2022 21:42, Петя Славова
3

Победа за ЦСКА 1948 над "Царско село" с 2:0 в първия двубой от 22-рия кръг на efbet Лига. Попаденията реализираха резервите Мартин Тошев и Ангел Бастунов.

В 13-ата минута удар на Алекс Колев се отби в гредата. В 18-ата минута нападателят на "червените" направи фрапантен пропуск. Той беше изведен на идеална позиция, фронтално пред вратата. Последва силен шут, който обаче излезе в аут, предава Bulgaria ON AIR.

След половин час игра ЦСКА 1948 пропусна отново. Георги Русев проби отдясно и подаде на Галин Иванов, който обаче не намери добре топката, която премина в близост до Алекс Колев и се спря в ръцете на стража Гуериери.

В 64-тата минута Реди Каса и Давиде Масела създадоха суматоха в наказателното поле на гостите. Ситуацията завърши с опасен изстрел на Масела, който обаче беше отразен от Даниел Наумов. Така се стигна до 72-ата минута, когато ЦСКА 1948 поведе в резултата. Георги Русев центрира и Мартин Тошев с глава прати топката покрай вратаря Гуериери - 0:1.

В 88-ата минута Симеон Петров получи втори жълт картон, заради нарушение в краката на Мбуямба-Седрик Каломбо. Домакините натиснаха, но не успяха да се възползват от численото си предимство. Вместо това резервата на гостите Ангел Бастунов стреля от вътрешността на наказателното поле, за да се разпише в своя мач № 50 за клуба

Успехът позволи на "червените" да изплуват над чертата, след като със спечелените три точки изпревариха Пирин и Арда, които обаче са с по мач по-малко. "Царско село" е твърдо последен.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
За мене тона е истинското ЦСКА, което може да бъде наследник на онова, което умря на 09.09.2016. Другото "ЦСКА" е Литекс, преместен в София.
1
0
 
2
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
САМО ЦСКА СОФИЯ И САМО ЦСКА МОСКВА ! НАПРЕД АРМЕЙЦИ!