Гостуващият Царско село сензационно спъна ЦСКА

"Червените" очаквано имаха превъзходство, но не бяха точни
24
Гостуващият Царско село сензационно спъна ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Гостуващият Царско село сензационно спъна ЦСКА при нулевото равенство между двата отбора на стадион "Българска армия". Срещата беше от 23-ия кръг на родната efbet лига.

"Червените" очаквано имаха превъзходство, но така и не съумяваха да настроят мерника си през първото полувреме, регистрирайки само един точен изстрел.

Малко след рестарта на играта Георги Йомов имаше добра възможност, но неговият удар беше спасен. Гарсес отигра атрактивно със задна ножица, но кълбото профуча над напречната греда. В 96-та минута Бисмарк Чарлс би на сантиметри от дясната греда.

Подробности четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: Царско селоЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Тройчо сгреши още на лагера в Турция, когато в последния ден ЦСКА изигра две контроли в един ден.тпгава той явно раздели отбора на титуляри и резерви,а тогава "втория" отбор загуби с 0:4 от македонския фк академия пандев.сега тези футболисти му подляха вода и нещата отиват към уволнението на Тройчо...кз Литекс!
17
0
 
0
 
! Отговори
Домата преди 2 години
Стойчо е прав че омлет се прави с яйца. Ама пропусна че трябват и още добавки, а и бъркане!!! Той какво чака да му донесат яйцата и готово?! А че трябва работа? Кой работи с Яник? А да го карат по 2 часа на ден извънредно да центрира и шутира. Защо не пусна един път от началото Калоян Кръстев, Християн, Асен, ..... Все едни и същи върти. Я да погледне как ги прави нещата Клоп. 18 годишни момчета титуляри. Старите влизат като се запече мача.
16
0
 
5
 
! Отговори
Цска умря преди 2 години
Няма вече ЦСКА остана само 7:2. Ха-ха-ха...
15
3
 
4
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Това не е ЦСКА, бе! ЦСКА умря на 9 септември 2016. Това е отборът на Литекс, докаран в София и обявен - "От утре ще се казва ЦСКА". Това е измама, това ЦСКА ми стана най-противният отбор! Защо търпим тази измама, заради 1000-2000 припознавача, които се правят че не виждат очевидното??
14
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЦСКА-- е руски проект на В.Златев и сие по оста Правец-Етрополе.Искаха да се покажат като спасителите .Даже построиха къща на Ицето да Миризливата река .
13
3
 
6
 
! Отговори
Recognizor преди 2 години
Стиха вече с тоя Стойчо. И през 2004 ни беше треньор, ама нищо не направи и играта на Литекс не спореше. Заги е най-удачният вариант! Докато носеше наш екип, стана национал на България! А бе, наше момче е, а се раздава за Славия. Заги, легендо, върни се при нас час по - скоро
12
0
 
8
 
! Отговори
Фен преди 2 години
Е то имаше повече футболисти от публика. Футбол никакъв, а най-интересното че някакво недоразумение в българския футбол царско село играе с един куп чужденци и то в а група
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Честно,чудя му се на ГришаюГанчев,затри супер проекта си в Литекс.Това беше шедьовър за Бг.И за какво..за някакво умряло Цска.
10
1
 
9
 
! Отговори
Стойчо Младенов преди 2 години
Колко креативни халфа купи Гриша Ганчев зимата? Нито един!!! Отдавна алармирах, никой не ме чу. Защо аз да съм виновният?
9
6
 
7
 
! Отговори
Живко от Варна преди 2 години
Не е нормално България да иска на мен да не ми върви в живота и да нямам приятелка !Щом като България иска аз нямам успехи и постижения в живота ми и да нямам приятели и приятелка както и лично щастие, значи не е нормална страна !
8
3
 
16
 
! Отговори
Цска - ха-ха-ха преди 2 години
От кръстословица - слаб български футболен отбор, който го бият редовно на най-слабите международни турнири, с 4 букви, започва с Ц и завършва на А ? Май, че е Цска, нали?
7
4
 
16
 
! Отговори
Цска-менте преди 2 години
Тия червени отрепковци са свикнали от създаването им само да ги бутат. Откакто го няма БКП-то са гола вода. Ако ги нямаше комунистите щяха да имат най-много 5 титли в историята си.
6
4
 
21
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 2 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
5
1
 
13
 
! Отговори
гг преди 2 години
Къде е плоски...
4
8
 
8
 
! Отговори
Живко от Варна преди 2 години
Не е нормално България да иска на мен да не ми върви в живота и да нямам приятелка !
3
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е НеуСтойчо да прибере поредната неустойка...
2
4
 
19
 
! Отговори
3-чо преди 2 години
Боби е виновен
1
5
 
21
 
! Отговори
L преди 2 години
LИТЕКС