Тодор Неделев вече е в България

Футболистът кацна в Бургас
Обновена: 22 юни 2022 15:19 | 22 юни 2022 15:10, Нели Христова
5
Тодор Неделев вече е в България
Снимка: БГНЕС

Тодор Неделев беше транспортиран днес от Тбилиси до България с частен санитарен самолет. Аеропланът, оборудван с необходимата техника на борда, кацна по обед на летищетио в Бургас. От там футболистът беше качен на линейка, която да го откара в родния му Плодвдив, където той ще продължи възстановяването си в домащни условия.

Още по темата


Халфът не може да ползва нормални авиолинии заради по-голямото налягане в горните слоеве на атмосферата. Именно поради тази причина той ще се придвижи до България с нисколетящ самолет.

Заедно с Неделев пътува и лекарят на националния отбор Бисер Бочев.

Капитанът на Ботев Пловдив пострада тежко при автомобилна катастрофа в Грузия. Това се случи, когато националите пътуваха за хотела си ден преди мача от Лигата на нациите. Несъобразена скорост бе причината за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Физика преди 1 година
Халфът не може да ползва нормални авиолинии заради по-голямото налягане в горните слоеве на атмосферата. Този цитат е за червена малинка и олицетворение на незнанието на автора.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГОСПОДИН НИКОЙ?-- КЪВ СИ И КАКВО СИ?
3
0
 
4
 
! Отговори
...... преди 1 година
*** какво ще рече домаЩни? Уфсъ проста!
2
2
 
2
 
! Отговори
Убиват Българи преди 1 година
Полицията в Бобов дол и Перник изтезават Българи, приятели на Главният Прокурор Иван Гешев унижават и убиват Българи, Съдийка от Дупница съда човек за обида на куче! Подал на 60 жалби и сигнали и всичко ми потулват!Това ми се случва в Демократична България!////////////////////////////////////////Мирослав Германов
1
0
 
6
 
! Отговори
9 преди 1 година
Налягането на високо е по ниско! Къде са ви пак проведените новини