Ивков призна: "Юнайтед груп" се интересува от Левски

Изпратено е писмо с намерения, но всичко е в начален етап
28 юни 2022 16:06, Александър Попов
2
Ивков призна: "Юнайтед груп" се интересува от Левски
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков потвърди информациите, че компанията "Юнайтед груп" е изразила желание да придобие клуба. На "Герена" е пристигнало писмо, с което от чуждестранната фирма са официализирали своето намерение.

"Интерес на нови инвеститори има вече. Има интерес и от "Юнайтед Груп". Лично аз ги потърсих като нов спонсор, тъй като нашият изнемогва да покрива изискванията ни."

"Пристигна писмо в клуба, с което тази огромна интернационална компания първо изпратиха свои висши представители - изпълнителните директори преди финала за Купата на България бяха на стадиона и гледаха тренировка на Левски. Видяха и мача, хората наистина имат принципен интерес".

"Изпратиха писмо с намерение за придобиване на клуба и дългосрочна инвестиция. Нещата са в зародиш и няма нищо договорено. Ние търсим светло бъдеще за клуба".

"Този процес ще продължи поне до Нова година и ако нещата се задълбочат, тогава имам уверението на собственика, че няма да се вземе решение, без да седнем всички на една маса и да го обсъдим. Включително представителите на организираните левскари и на новото сдружение. Този момент е далеч, засега те трябва да мислят за развитие", заяви Ивков.

Какво каза Ивков за НАП, Филип Кръстев, ще има ли фенове на Левски в Солун и управлението в ЦСКА - четете тук


2
Още по темата: ЛевскиИвайло Ивков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари