Трудна победа на Бруно Газани срещу българина Драгомир Петров на SENSHI 12

Събитието се проведе на плажа в "Св. Св. Константин и Елена"
10 юли 2022 08:48, Петя Славова
17
Трудна победа на Бруно Газани срещу българина Драгомир Петров на SENSHI 12
Снимка: Bulgaria ON AIR

Звездата на GLORY и един от най-силните бразилски кикбоксьори – Бруно Газани, спечели дебютната си битка на галавечеите SENSHI.

36-годишният ветеран победи българската машина Драгомир Петров в главното събитие на SENSHI 12, което се проведе на плажа пред ресторант "Море" в "Св. Св. Константин и Елена".

Сблъсъкът между двамата се проведе по правилника на KWU Full Contact в кат. до 70 кг, а рефер на двубоя бе легендата от близкото минало Николас Петас.

Двамата показаха желязна воля и брадички в заключителните минути на срещата. Петров започна все по-често да печели територия и да бута опонента си назад благодарение мощните си леви крошета и колена.

Южноамериканецът обаче на свой ред маркираше тялото и главата на българина, който може и трябва да е горд от представянето си срещу толкова голямо име в профи кикбокса.

SENSHI се организира със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър и Rolls-Royce Motor Cars Service.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Четете повече по темата на boec.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правете им реклама на тия кухи глави, пък после се чудете, защо е пълно с такива като Георги Семерджиев. То, нормални не останаха. Или мислите тези за "спортисти". Типични батки.
7
0
 
1
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Драго Петров е смешниккк неслучайно загуби от бразилеца Газани , а в края на миналата година и от румънеца. Треньорите му са едни боклуциии Николай Нешев и Павел Аладжов сводници от Сливен. Смърттт за такива паразитиии!
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Драго Петров е смешниккк неслучайно загуби от бразилеца Газани , а в края на миналата година и от румънеца. Треньорите му са едни боклуциии Николай Нешев и Павел Аладжов сводници от Сливен. Смърттт за такива ***.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Драго Петров е *** неслучайно загуби от бразилеца Газани, а в края на миналата година и от румънеца. Треньорите му са едни боклуциии Николай Нешев и Павел Аладжов сводници от Сливен. Смърттт
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българите под кирчо се превърнаха в мишлета.. кой къде ги види трябва да ги бие. Като приемеш цар Плъх се превръщаш в мишка..
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо няма статия за Кубрат?!! хахаха... какво се чака?? Да се спусне прес съобщение ли, какво? Загубил, загубил. В интерес на истината беше равностоен мач.
2
2
 
6
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 1 година
Ега ти"събитието" ега ти спорта за *** и потенциални криминални престъпници
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква трудна победа... ошамариха българите вчера..щом Киртак може да им стане върховен вожд.. едно мишле. Смчтайте какви меки са българите..