Ултрасите не искат Ганчев: На всяка цена – вън от ЦСКА!

Разпънаха транспаранти пред офиса на биснесмена и на стадиона
25 юли 2022 11:27, Александър Попов
39
Ултрасите не искат Ганчев: На всяка цена – вън от ЦСКА!
Снимка: Facebook/Offenders

Ултрасите на ЦСКА-София продължават с бойкота си към ръководството на клуба. Червената фракция Offenders заяви, че дава старт на кампанията "На всяка цена – вън от ЦСКА!".

Те публикуваха кратък пост на своята официална страница във Фейсбук, придружен с две снимки. На първата надписът на кампанията е закачен пред сектор на стадион „Българска армия“, докато на втората същият транспарант „грее“ от Litex Tower.

Те добавят, че не застават и за спрягания на няколко пъти за Собственик Цветомир Найденов. "Цека, не си желан на Армията!", добавят ултрасите.

Преди около месец феновете на ЦСКА обявиха, че няма да подкрепят отбора групово в Сектор Г. Решението беше взето по време на мини турнира по футбол, организиран в памет на известния фен Младен Алексиев – Чика Дени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: OffendersЦСКА-София
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
0
 
! Отговори
ЦСКАр преди 1 година
На сърцето Левски, крещиме за демокрация, а в ду5ето ни пари на червената "аристокрация" ... Ета що? Ей Богу? 2013 на протестите гугутката какво викаше???? Гласувайте за Една Разумна България и давахте листовки пред сектора ви, пред който 13 плачехте за Чорни и псувахте Костов... Помните ли ...Ей Богуу!!!
35
3
 
2
 
! Отговори
Алооо преди 1 година
До Анонимен 35 - Прасчо, прочети малко историята на вашия изкуствено създаден отбор от 1948 до сега и това гру хти по форумите... Не си знае историята пр асето и ми говори кой, какво що... Утре ще преименуват Хебър на цс*ка и веднага ще почнете да гр ухтите, че това е цс*ка... Колко жалко е да си чорбар...
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо против ултрасите, всеки мач бяха там да подкрепят отбора навсякъде, уважение за което. Нека обаче отговорят какво правим после, отбора ще го има ли? Или следва както се махна Божков при телетата и беше на кантар фалита. Ако имат друг вариант ок, ако не - да не съсипват отбора. Цеката никой не го иска освен 48те фена в Бистрица. Ганчев може да е всякакъв но е цесекар и си троши парите за тоя отбор.
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Ултрасите не искат и т.н.", А КАКВО СА ДАЛИ ? Да си направят отбор! Моя е ЦСКА София!
32
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да телето под мен. Говориш ми за тирета докато Бойко и Пеевски си перат парите с милиционерския ти отбор. Отборът ти пере пари на КТБ,ВТБ,Виваком , взе 500 к от Шиши.... Върнете Чорни спасете Левски....? Помните ли??? Тирето сте вие. Левски-Спартак. Лафчис едно време финтира тая история като ви смени НЕзаконно емблемата и пак станахте "Левски". С тая разлика че и феновете на Спартак сф се сляха с вас ! Така ли е? Питам???
31
7
 
4
 
! Отговори
Алооо преди 1 година
Аре тирета, закривайте си *** и приключвайте това ГМО наречен отбор...
30
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ултрасите на Левски и ЦСКА трябва да бъдат опандизени и пратени в трудово възпитателно пречистилище. После трябва да отворят ТВУ и за цялата из мет ММА от София и Перник. Едно време най голямото хулиганство беше да слушаш класически рок Мейдън, аксепт, Джудас и толкова. Всички останали паляци бяха пребивани от бой по веднъж на месец. МВР тогава не се страхуваше да използва оръжие
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българската армия и без това нищо не прави, поне да издържа едно спортно дружество с няколко спорта и спортни обекти. Все пак са в най хубавите места на София. Има толкова много ромчета, от които може да станат спортисти. Какъв Ганчев, какви пет лева, този не поръчва ли отвличането на хора - Ангел Бончев? Вземи му парите, и без това е спонсор на противоконституционните елементи ДПС
28
0
 
14
 
! Отговори
смях преди 1 година
Клубът може и без крайните ултраси, но те не могат без клуба. Няма какво да осмисли безсмисления им живот.
27
1
 
14
 
! Отговори
Г.Г. преди 1 година
Кибиците май пак искат пари?
26
4
 
14
 
! Отговори
иво преди 1 година
Шест години се нагледахме на схемите и играйкането на Гриша Ганчев.Той сам си призна,че титлата не му е на всяка цена.За него е важно алъш-вериша да върви."Селекцията"пък този сезон надхвърли всякакво приличие.Срам и позор.Да се маха.На тази агония трябва да се сложи край.
25
1
 
13
 
! Отговори
до ЦСКАр преди 1 година
тия романтични емоции от филмите и романите са нещо чудесно, но малко ти се губи връзката с "лошата" реалност нека ти го кажа по-простичко - СПИРА ИЗДРЪЖКАТА И КЛУБА ТИ СПИРА СЪЩЕСТВУВАНЕ
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ганчев вън и после? Цеката ли, не мерси.
23
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ултрас феновете са си едни фашистки организации, които освен с подкрепяне на отбора се занимават и с продажба на наркотици, рекет, сводничество и ако собственика на клуба им плати добре вършат каквото им кажат, убийства, платени протести, побои и т.н. Ясно е защо всички мутри си купуват отбори, нали?!?!
22
1
 
15
 
! Отговори
Фен преди 1 година
Когато спрат парите, спира и любовта!
21
0
 
4
 
! Отговори
До Влади преди 1 година
А не пропускаш ли поне още една категория?
20
4
 
24
 
! Отговори
Влади преди 1 година
Най-гнусните хора в България са бездарните графити които драскат бесмислици където им падне. След това - мотористите които стават донори на органи и карантия. И на последно място футболните хулигани - най-противните и безмозъчни личности с интелект на улични ***.
19
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като чуя ултрас се сещам за беден нищоправец от краен квартал, който лочи бира, шмърка *** и продава на родителите си вещите.
18
1
 
4
 
! Отговори
Ivan89 11g преди 1 година
Da
17
9
 
26
 
! Отговори
Петров преди 1 година
Най-големите б*клуци са ултрасите. Мислят се за нещо, а са едно НИЩО. От футбол не разбират. Бойко Борисов им плащаше жълти стотинки за да се бият с мирни граждани и да славят мафиотската партия ГЕРБ.