Станимир Стоилов с оценка: Отпадането не е срамно

"Прескочихме етапи в развитието ни и това ще бъде обеца на ухото ни"
12 авг 2022 10:17, Красимир Ангелов
63
Станимир Стоилов с оценка: Отпадането не е срамно
Снимка: Lap.bg

Левски не заслужаваше да загуби, но футболът е игра на грешки и "сините" ги допуснаха, заяви треньорът Станимир Стоилов след поражението с дузпи срещу Хамрун Спартанс. Той добави, че приказните 8-9 месеца са приключили и е време работата да започне отново.

"Имахме всичко в нашите ръце - положения, ситуации и изравнителен гол след края на редовното време. Допуснахме две елементарни грешки и според мен затова се обърна мачът. Хамрун е сериозен отбор, но не заслужавахме да загубим. Когато допуснеш грешки обаче, в атака и в защита, това се случва. Дузпите са лотария, но според мен трябваше да спечелим", каза Стоилов за Диема спорт.

Още по темата
"Прескочихме етапи в развитието ни и това ще бъде обеца на ухото ни. Пропуснахме още в първата минута 100-процентов гол и допуснахме две грешки, които отбор като Левски не може да си позволи.

Този отбор има много да учи, гради и добавя към класа. Клубът записа приказни 8-9 месеца и бе време те да свършат, за да започнем отново да работим. Отборът е крехък", заяви специалистът.

"Дали отпадането е срамно? Чак срамно - не. Но би трябвало след като имаш преднина от първия мач, да продължиш. Само с работа може да върнем клуба. Късметът беше срещу нас. Клубът трябва да си извади нужните изводи", добави Стоилов.

Още реакции след снощното отпадане на Левски от Европа четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
7
 
! Отговори
Кака Мара преди 1 година
Амчи не е срамно, и мене *** натакованкаха, ама поне ми платиха.
37
0
 
12
 
! Отговори
Ник Ло преди 1 година
Вратарчто на Левси май продаде мача. Леле само с колко лева ощети и без друго акъсалия финансово клуб.
36
0
 
19
 
! Отговори
Дико Сашев преди 1 година
Разбира се, че отпадането не е срамно, защото Левски е от същото ниво като това на съперника си. Само нашите журналисти изкуствено надуват балона и говорят за някакви традиции, за някакво величие. Живеят в миналото и не виждат настоящето. Традициите не играят на терена, а Ники Михайлов и още един куп шесторазрядни играчи ...
35
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ами феновете да събират пари за юрган той е нужен на малката перука в тренировките хвърлят ли му юрганя и го хване от пет пъти един път е отлично
34
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Срамно е да отпаднеш от такова отборче, което ако беше играло с Арда щяха да паднат с 5 гола. Срамно е татьовото вратарле, срамно е играта на онези, кото закупихе от плажовете на Копа кабана. Срамммммм! Нивото е подмалтийско.
33
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е как да е срамно. В сравнение с Хармун Спартанс, Иртиш, Тампере, Вадуц и БАТЕ са си направо европейски колоси.
32
0
 
19
 
! Отговори
Николет михаилоф преди 1 година
При тези коефициенти сега се пенсионирам.Вие си викайте само Левски оле.С мойта раз пор етина сега летим за Малдивите.
31
0
 
21
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 1 година
Лъснал е таланта на Николет Михайлов разбрах. Дано не отиват пари от данъците ми при тоя
30
4
 
7
 
! Отговори
Хмм преди 1 година
Левски е същия нещастен клуб като наЗиските си фенове и селяните, които кълнат и викат смърт.Вечна прокоба от оня отгоре.
29
0
 
17
 
! Отговори
хм.. преди 1 година
Жабигол закопа отбора с 2 елементарно допуснати гола...не разбрах и защо имаше заря в края на първото полувреме ?!
28
3
 
27
 
! Отговори
Жалък палячо преди 1 година
Как го казва само-едно такова умно, интелигентно някак -Прескочихме етапи в развитието..Какво развитие, какви етапи бе? Прескачахте от Антверпен,та Вадуц,та Иртиш, та някакви скиори имаше,трактористи,а сега и "колоса" от Малта/ къде се намира тоя остров бе?/..Алооо, шап-шал,ти не си в ред бе!
27
0
 
30
 
! Отговори
Васил преди 1 година
Татковото вън заедно с татенцето.... Единият проваля Левски, другият целия ни футбол. Ей тея кокали много вкусни... ми дайте и други да поглозгат...
26
3
 
22
 
! Отговори
стоян преди 1 година
Мъри,в Европа няма 40-годишно приятелство.Там сте си просто еуро.........диоти.
25
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво става с 40 годишното приятелство? Ще го разтуряме ли?
24
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кое му е срамното. Малтийците са сила, прякора им е Спартанците и идват от 9-хиляден град все пак. И да не забравяме, че предния път говедцата отпаднаха от Ларнака със 0:3+ 0:4, общо 0:7. Сега е далеч по-равностойно, горе зурлите
23
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отбор от град с 9000 жители, играещ на стадион за 1800 човека, отстранявал досега единствено един отбор в цялата си еврокариера, завършил на трето място в малтийската суперлига, с най-скъп играч оценяван на 150 000 евро. Това е Хармун Спартанс. Разбира се че не е срамно да отпаднеш от такъв клуб. За Лефски.
22
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма ли тука истонски левскар, който са каже, да бяхме паднали, но с български младежи?! Колко с хубав тен бяха на терена? Затова ли събирате пари с години, един има ли наложен младеж? Мъди поне това да беше направил..... Тогава цяла България нямаше да се срамува. Лефскари, вие дадохте на Малта триумфа. Цуна ми, торнадо, роналдо и ривалдо... Това е най-големия успех на Малта, благодрение на Насо и Мъди. Срам!!!
21
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много си навириха носовете след ПАОК, слаба отборна психика. А и психика за дузпи нямат. Не може за турнирен мач да не тренираш дузпи, ама много.
20
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Николетко Михайлов ще е вратар на Левски докато той реши, защото мястото му е гарантирано от над 40 г. приятелство между г-н президентът Раско Раев и корумпето Перукан!
19
5
 
5
 
! Отговори
РЕЗАН ПРЕСТЪПНИК преди 1 година
ОСТАВКА ***...............Както казва адвокат Тодор Батков тъй наречения Мъри Стоилов обича ПАРИТЕ много повече от футбола.........но проблема е че Станимир Стоилов е вербуван за ченге от вероятно няколко все МЮСЮЛМАНСКИ тайни разузнавания.........БАС ловя че мача е уговорен с много милиони долари от ислямски петролни шейхове в швейцарската сметка на Станимир Стоилов.....КАЗАХСТАНСКИЯ опит за публично кърваво линчуване на Д.Димитров-Херж пак резака от Хасково стои зад него.....ДАНС да го

Спонсорирани публикации