Стилияна Николова със сребро и на лента на Световното

Така отличията й стават общо три
15 сеп 2022 23:50, Петя Славова
7
Стилияна Николова със сребро и на лента на Световното
Снимка: БГНЕС

Още един сребърен медал добави Стилияна Николова към колекцията си от Световното първенство по художествена гимнастика в София.

Така отличията й стават общо три, след като вчера завърши втора във финала на обръч, а по-рано днес взе медал и на бухалки, предава БГНЕС.

Във финала на лента Стилияна Николова заслужи 31.850 точки, като остана единствено след София Рафаели от Италия (31.850). Бронзовият медал е за Екатерина Веденеева от Словения.

Утре, 16 септември, надпреварата продължава, но при ансамблите. Началото на състезанието ще бъде дадено в 14.30 часа с изпълненията на двете съчетания (5 обръча; 3 ленти и 2 топки).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТОЯ ИЗМСЛЕН СПОРТ ФЕКТОВКА ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ! НИКАКВА ФАЙДА ОТ НЕГО!
5
1
 
2
 
! Отговори
Оня преди 1 година
До stopЖивота ни става по-добър с това, че се случва нещо хубаво и красиво и не остваме злобни хейтъри които нищо друго не могат освен да НЕ харесавт нещо което някой е постигнал. Сигурен съм че твоя живот и дейност са изпълнени със смисъл и дърпаш човечеството изключиелно много напред.
4
1
 
4
 
! Отговори
Комплексар преди 1 година
В целия свят държавите си правят световни първенства, за да си ги печелят сами и винаги съдиите подпират домакините. Само България прави световно, за да спечелят държави като Италия и Германия, дето не са и сънували, че някога ще са първи. А ние се успокояваме, как е "огромен успех" да си вечният втори. За какво журито връчи 3-ти златен медал на тая хърбава италиянка? Нали вече си имаше 2? Изобщо не беше по-добра от Стилияна, ама "само с няколко десети разлика" отново я пробутаха.
3
0
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 2 преди 1 година
Няма да се очудя, ако го правят...................горките деца, отсега ще им се обърка цялата биохимия............и после не се знае, дали ще могат да забременяват и да имат поколение!!Има по-важни неща от едни медали и награди,нали???
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако може Раева да каже взимат ли гимнастичките хапчета за спиране на цикъла?
1
10
 
9
 
! Отговори
stop преди 1 година
Стга с тая художествена гимнастика...............едни грозни и разглезени момичета с промити мозъци хвърлят едни бухалки , топки и ленти...........голям смях ..................и взели медали,..............голяма работа!!И с както ни става по добър живота от това???!!