Голова фиеста за Ливърпул и обрат за Челси

Зрелище във Висшата лига
Обновена: 2 окт 2022 11:32 | 2 окт 2022 06:35, Росен Стойчев
1

Леандро Тросар смълча трибуните на “Анфийлд” с паметен хеттрик за равенството 3:3 с Ливърпул. Гостите от Брайтън водеха с 2:0 още до 18-та минута след два гола на Трусар. Ливърпул се върна в мача след дубъл на Роберто Фирмино (33, 54), а Адам Уебстър си вкара автогол в 63-та минута.
Още по темата
Все пак Тросар още не бе казал последната си дума и в 83-та минута направи мача си перфектен с третия си гол за деня, съобщи Gol.bg

Така Ливърпъл продължи колебливото си представяне от началото на сезона и записа 4-то си равенство от 7 мача. Тимът на Юрген Клоп има едва две победи и събра актив от 10 точки. Брайтън пък е на 4-та позиция с 14 точки. Другата добра новина за гостите е, че новият мениджър на тима Роберто Де Дзебри дебютира за клуба с повече от впечатляващ резултат.

С късен гол на резервата Конър Галахър Челси надви Кристъл Палас с 2:1 като гост в дебюта на Греъм Потър във Висшата лига начело на Сините.

Орлите поведоха и доминираха до средата на първото полувреме.  Пиер-Емерик Обамеянг откри сметката си за Челси и изравни. След страхотен гол на Конър Галахър, сините от Лондон взеха триумфа. Така Челси вече има 13 точки, а Палас остава с 6. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: футболчелсиЛивърпул
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
ТрOсар vs ТрUсар преди 1 година
Колко гола вкара ТрОсар и колко ТрУсар, Споменати в първи и втрои ред на великолепната клюкня