Лудогорец би Ботев Пловдив с мъка и ВАР

Отмениха гол на "канарчетата"
23 окт 2022 21:25, Александър Попов
22
Лудогорец би Ботев Пловдив с мъка и ВАР
Снимка: Lap.bg

Лудогорец победи трудно с 1:0 Ботев Пловдив в мач от 15-ия кръг на първенството.

Още в 11-та секунда на мача гол на Мохамед Брахими от гостите бе отменен след намеса на ВАР, но повторенията не бяха толкова категорични, колкото решението на съдията да посочи фаул в атака.

Домакините бяха по-активни, но така и не намираха път към вратата на Хидайет Ханкич. Това обаче се промени в 65-та минута, когато Бърнард Текпетей и Якуб Пьотровски разиграха бързо и полякът матира Ханкич с прецизен удар за 1:0. За 25-годишния футболист това бе пореден важен гол в домакинство на "зелените", като именно той донесе победата в трудното домакинство на ЦСКА с 2:1. До края Ботев бе най-близо до изравняване след далечни удари - първо, от влезлия от пейката Димитър Тонев, а след това и от друга от смените на Желко Копич - Николай Минков, които обаче не намериха целта. В крайна сметка, "канарчетата" приключиха без точен удар по посока вратата на Серджио Падт.

Така Лудогорец записа пета домакинска победа от шест изиграни срещи в Разград и се изкачи на второ място в подреждането с 32 точки, на две от лидера ЦСКА и на една пред ЦСКА 1948. Ботев е 10-и с 13 пункта. Пловдивчани гостуват на Хебър в първенството в следващия си мач, докато за Анте Шимунджа и компания предстои важно домакинство на Бетис в турнира Лига Европа, преди шампионите да приемат и новака Септември в Първа лига.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
НИЕ: ВИЕ: ТЕ: преди 1 година
Камерите на Диема Спорт, даваха от няколко ъгъла самото положение, как играча на Ботев въобще не ДОКОСНА кракът на футболиста... Самият футболист просто изтърва топката си, преди да реши да я ритне където е искал.. А '"ВАР" системата показва от друг ъгъл как все едно удря кракът му отзад.... Имаше редовен гол.. Но на микрофоните и телефоните каквото им е наредено.
14
2
 
8
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
Всички съдии и Перуката са на заплата ( добра) при Домуса.
13
0
 
10
 
! Отговори
Рв преди 1 година
Анонимен 123,Реалния резултат няма как да се знае, когато вкараш гол в началото на мача всичко се променя. Стратегия, тактика на игра, психика на играчите... съвсем различен мач става.
12
5
 
1
 
! Отговори
СТИГА ЦИРКОВЕ преди 1 година
Бойко Методиев Борисов нерешителния тиранин или да забранява с неговите укази на БКП едновременно и ЦСКА тире София и ЦСКА 1948 или с негов указ на БКП да закрива целият български футбол..........ЦСКА е МОСКВА и само МОСКВА може да бъде ЦСКА...........евентуално да има отбор ЦСКА от бившия СССР............ЧЕРВЕНАТА ЧЕРВЕНОАРМЕЙСКА ПОЛША на ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР а и на ЧЕРВЕНИЯ КГБ ДЗЕРЖИНСКИ са ИСТИНСКАТА ЧЕРВЕНА АРМИЯ ИЗВЪН СССР а не УТИШИТЕЛНАТА КАЛЪФКА от ст.Армията
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брутална свинщина. Дайте, направо Лудогорец да играят без врата. Една грешки и веднага съдиите взимат нещата в свои ръце.
10
1
 
17
 
! Отговори
Ако преди 1 година
В Англия това единоборство бъде свирено, като "фаул", съдиите които направят това няма да видят наряд дълго време!
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен123 преди 1 година
Нямаше фал, имаше редовен гол... Крайният резултат е 1/1..... Но каквото кажат на съдията в микрофончето.
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Две точки подарък от съдията и бфс
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изгониха публиката от стадионите тези мафиоти,начело с Перуката
6
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно в устава на престъпната шайка на БФС е записано, че е забранено Лудогорец да губи мач и това се спазва с всички възможни средства
5
1
 
19
 
! Отговори
Червен гявол преди 1 година
Отново, се изгавриха с БотевЪ!
4
1
 
24
 
! Отговори
ХИЧО преди 1 година
Позорно съдийство.Дайте им титлата направо,за какво е целия цирк?
3
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето така ставаха шампиони - с купени съдии и отбори!Това е тумор , а не отбор....
2
1
 
28
 
! Отговори
ЦСКА преди 1 година
Такава срамота е с този отменен гол, че нямам думи !Съдиите постоянно си ги подпират зелените от разград, това е скандално!
1
2
 
18
 
! Отговори
Петров преди 1 година
и двата отбора бяха трагични, но съдията както обикновено беше за Лудогорец.