Драма в ШЛ: Тотнъм и Айнтрахт продължава напред

Ливърпул си върна на Наполи и ги би с 2:0
4
Драма в ШЛ: Тотнъм и Айнтрахт продължава напред
Снимка: БГНЕС

Пиер-Емил Хойбьорг вкара последния гол в мача, а Тотнъм се наложи над Марсилия с 2:1 и се класира за последния кръг на Шампионската лига. Така "шпорите" продължават като победители в група D, докато Марсилия отпада напълно от европейското първенство.

Преди това Клеман Ленгле бе върнал отбора от Висшата лига към равенството, след като на почивката Шансел Мбемба бе дал преднина на Марсилия.

Последното попадение на Хойбьорг позволи на отбора на Антонио Конте да прескочи Айнтрахт Франкфурт, който също се класира напред след победа с 2:1 при гостуването си на Спортинг Лисабон в Португалия.

Ливърпул излъга с 2:0 Наполи в среща от последния кръг в Група „А“ на Шампионската лига. Хората на Юрген Клоп търсеха победата на „Анфийлд“ по-настоятелно и стигнаха до нея в края чрез попадения на Мохамед Салах (85) и Дарвин Нунес в 7-ата минута на добавеното време.  Така те вземат реванш за разгрома с 1:4, претърпян през септември на стадион „Диего Армандо Марадона“.

Всички новини около снощните мачове в Шампионската лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Fena преди 1 година
Наполи бяха доста по-добри от Ливърпул, поне игреха футбол. Тези англичани (или каквито и да са там) бяха нервни и много груби. При нормален съдия, поне 2 червени картона щяха да видят!
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Краси, Красииии! Мноо си зле баце, кво европейско, добре че не си написал ски шампионат! Вие там у редакцията учител немате ли? Или на редактора винаги сипвате по 2 та да не може да ви проверява измислиците и поправя грешките? Резили!