Рома победи Лудогорец с две дузпи, отменен гол и червен картон

Напролет разградчани ще играят в Лига на конференциите
Обновена: 4 ное 2022 06:06 | 4 ное 2022 06:02, Елка Василева
34
Рома победи Лудогорец с две дузпи, отменен гол и червен картон
Снимка: БГНЕС

Рома обърна Лудогорец на "Олимпико" с две дузпи, отменен гол и червен картон, като с това си осигури второто място в група "С" на Лига Европа.

Така "вълците" ще продължат и напролет в този турнир, докато разградчани ще се преместят в Лига на конференциите.

Лудогорец дръпна в резултата със страхотен гол на Рик Джонатан в 41-ата минута, но Рома направи пълен обрат с две вкарани дузпи от Пелегрини (56 и 65), а в края на мача се разписа и Дзаниоло (85).

Гол на Нонато от Лудогорец бе спорно отменен от ВАР, а в 90-ата минута пък директен червен картон получи Оливие Вердон.

Срещата предложи страхотен футбол пред близо 70 000 зрители по трибуните за крайното 3:1.

Така Бетис спечели тази група, на второ място остана Рома, трети е Лудогорец, а аут от евротурнирите е ХИК.

Подробности за мача четете на Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Егати кефа ! Всичко им се връща.....
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кренвиршите се вмирисаха ! хахахахахаха
30
0
 
7
 
! Отговори
.. преди 1 година
левскар съм и гледах мача и смело мога да заявя че без помоща на съдията римските кучета и гол нямаше да вкарат.
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Гол на Нонато от Лудогорец бе спорно отменен от ВАР, а в 90-ата минута пък директен червен картон получи Оливие Вердон." -- Разградчани са свикнали ВАР и съдията да са от техният отбор, но това важи само в България. Гадно е нали?
28
2
 
11
 
! Отговори
VladTepes преди 1 година
Лудогорец има голям брой българи с черни гащета в разширения състав. Най-добрият Георги Кабаков беше на Виляреал - Ман Юнайтед. Рома определено изигра срещата в разширен състав с допълнителни играчи с черни гащета, Лудогорец нямаше такива вчера за разлика от мачовете от първенството.
27
2
 
11
 
! Отговори
Троя преди 1 година
Ама така е. Всички треньори и фенове сте така. Когато дузпите и отменени голове са във ваша полза, мълчите като *** за съдийството. Иначе рев до бога, нали?
26
2
 
7
 
! Отговори
Троя преди 1 година
Хосе, много бих искал да чуя каква "песен" ще запееш, ако Рома загуби мач по подобен начин. Сигурно ще подскачаш като заклан петел по тъчлинията, а след мача ще дадеш 15 пресконференции за да оревеш орталъка.
25
1
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Хахахаа кеф, като не свирят Сватбата и Кабаков е друго, а? :)))))))))))))))))))))))
24
2
 
1
 
! Отговори
Хжвц преди 1 година
Добре казано ДийпЗон ! Същите тенденции се забелязват и в изкуството! Музика, кино , архитектура ангажирани политически и социално като ритнитопковците дето клечат с вдигнат юмрук като съветски легенди партизани :) в какво се *** света за има няма 20 години.
23
1
 
9
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 година
Много се радвам, че не гледаш футбол от 20 години. Моите прични да не гледам политика: 1/ все повече закони са купени 2/ престъпни организации стоят зад политиците 3/ депутатите са прости и антипатични 4/ обидно е политиците да получават милиони за сметка на други професии 5/ парламента се напълни с *** от видинските и монтанските колиби, които едно изречение не могат да свържат 7/ кривите физиономии на тези помааци, които ги избират.
22
1
 
5
 
! Отговори
До 22 преди 1 година
Пич,ти направо ще ме откажеш и от футбола.
21
2
 
20
 
! Отговори
Хфцжх преди 1 година
Футбол спрях да гледам преди 20 години. Причини бол, но най-осезаемите: 1) все повече мачове са купени 2) престъпни организации са собственици 3) футболистите са все по-прости и антипатични 4) обидно е ритнитопковците да получават милиони, важните професии за обществото да изнемогват 5) клубовете се напълниха с разни получовецци от колибите дето едно изречение не могат да вържат 6) в крайна сметка това е един вид хляб и зрелища за простолюдието 7) кривите физиономии на феновете
20
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя ВАР не е като на БФС ! Има справедливост !
19
5
 
19
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
Безспорно е, че Лудогорец е добър отбор и най-добрият към момента в България, но все още не са много добър за европейските стандарти. За мен съдийството снощи бе на добро ниво, за разлика напр. от мачовете срещу Динамо Загреб, като двете отсъдени дузпи и нарушението на Рик при изравнителния гол си бяха реални. По-добре е за Лудогорец, че продължава в Лигата на конференциите, там определено има по-големи шансове да прогресира турнира. Пожелавам успех на отбора, въпреки че съм фен на Левски!
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
бой между ромски фамилии!
17
9
 
15
 
! Отговори
Лена преди 1 година
каквото и да се гърчите левскари и цскари.. отбор като лудогорец не сте виждали след 89-та година в България и няма и да видите от вашите изграден подуенско- панчаревски мъки
16
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още от началото на мача си пролича, че съдията не е безпристрастен
15
4
 
22
 
! Отговори
Е! преди 1 година
Сега вече видяха, какво е да се мъчиш цял мач и накрая да те прецакат! Така обикновено се случва в БГ първенството с отборите играещи срещу тях!
14
7
 
22
 
! Отговори
Лацио преди 1 година
Рома - 70 000 зрители на стадиона, Моуриньо треньор, клуб с дългогодишна история и традиции. Лудогорец - в целия Разград няма и наполовина толкова жители, колкото беше публиката на стадиона снощи, малък селски отбор с дългогодишни традиции в Б група и по-надолу, почти няма бг футболисти, а собствениците използват клуба за пране на пари. Затова и резултатът е такъв, дори и самите футболисти да играят по-добре от тези на Рома.
13
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Две дузпи срещу селяните в България свирят за две години и то в мачове в които водят с по 3 гола.Затова одобрявам да видят колко е хубаво да играят срещу 11 и ВАР , гипс и цимент