Солидна глоба за Роналдо заради скандалното му интервю

Ръководството на Манчестър Юнайтед бясно на португалеца
14 ное 2022 22:17, Красимир Ангелов
10
Солидна глоба за Роналдо заради скандалното му интервю
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед възнамерява да наложи сериозна санкция на нападателя Кристиано Роналдо, който публично разкритикува ситуацията в отбора.

"Червените дяволи" възнамеряват да глобят португалеца с 1 милион паунда (1,14 милиона евро) за скандално интервю с Пиърс Морган, информира "Метро".

Роналдо внесе напрежение на "Олд Трафорд с интервю, в което се изказа неласкаво за ръководството и треньорския щаб на Манчестър Юнайтед, а също така постави под въпрос правилността на политиката на клуба. Този материал предизвика значителен резонанс сред футболната общност.

Мнозина започнаха да критикуват Кристиано, че публично се оплаква от клуба и неговите служители. По-късно журналистът Пиърс Морган каза, че самият Роналдо го е помолил да уреди интервю, като футболистът ясно е осъзнавал, че ще получи много критики, защото "истината може да нарани", съобщава БТА.

Бившият футболист на Ливърпул и настоящ анализатор на Скай Спортс Джейми Карагър също разкритикува жестоко Роналдо.

Манчестър Юнайтед трябва моментално да се освободи от Кристиано Роналдо, защото на тепърва изграждащ се състав не са му нужни подобни тревоги, заяви бившият футболист на Ливърпул.

"Мисля, че трябва да му скъсат договора или да се разберат за свободен трансфер. В момента Юнайтед се опитва да изгради нещо и трофеите във Висшата лига и Шампионската лига изглеждат все още далеч. Ще ги преследват след две или три години и Роналдо така или иначе няма да бъде в отбора", казва той.

"Той ще ги разсейва и от това връщане назад няма. Ако някой каже, че не уважава мениджъра, как ще изглеждат нещата на първата тренировка след Световното първенство? Не виждам как. Постоянно ще ги тормозят фотографи и на нас в Скай ще ни се налага да питаме мениджъра за него.

"На Юнайтед не им трябват тези неприятности. Казах и преди, че връщането на Роналдо е голяма грешка. Очаквах това да се случи“, посочи Карагър.

Още реакции на скандалното изказване на Роналдо четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След като Фъргюсън се пенсионира от тоя клуб нищо не става вече. Роналдо сбърка че се върна и само си загуби вемето, нормално е да е недоволен.
7
5
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ЩОМ УПРАВАТА НЕ МОЖЕ ДА ПОНАСЯ КРИТИКИ ДА СЕ ОМИТА ТЯ! АКО Е ИЗЛЪГАЛ ДА ГО СЪДЯТ! НО СЕ ВИЖДА, ЧЕ НЕ Е ИЗЛЪГАЛ И ЩЕ ГО НАКАЖАТ ВЪТРЕШНО.
6
0
 
16
 
! Отговори
Рони преди 1 година
Пиърс и телевизията ми платиха 1.5 милиона за интервюто пък вие ме глобявайте бухаха
5
4
 
3
 
! Отговори
Бразилиейро преди 1 година
Роналдо се е филмирал с тоя финал на Световното и всичко,което е казал срещу ман юн е избиването на напрежението,което е насъбрал.Вместо да тормози националите, го направи в юнайтед! Егото му е голямо,не може да преживее якия игнор,който слабия тренер на червените му бие! И си е прав,ама те ... за кво му требва да бега от балета ... спаси дузпентус от изпадане, ман юн ще са извън топ 4 и всичко е тик-ток!
4
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой е тоя карагър? Ливерпълскии клон ,без никакви постижения. Кой е да коментира Краля на футбола или Юнайтед? Кристиано обича Юнайтед повече от много писачи и иидоти по разни форуми. Всичко ,което каза е ИСТИНА . Неговите действия са провокирани от треньора! Предната година имаше 20+ гола . Тен Хаг не го иска в отбора и още лятото Кристиано искаше да напусне ,защо не го пуснаха ? Това да не е карагър да го държиш на пейката ... докато Рашфорд и Мартиал горките едвам вкарват голове на 23 25г.
3
20
 
35
 
! Отговори
Професор Х преди 1 година
Роналдо е един от най-великите играчи за всички времена,а еднодневките като сегашния му треньор,са анонимници,които никой няма да запомни.Те са като джуджета,които подскачат около него,за да го наплюят,но той е много високо над тях и плюнките падат върхо главите им...
2
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За живее свободата на словото в така наречения "демократичен" западен свят, който изобщо не е демократичен и където няма свобода на словото, а само цензура, пропаганда и СТРАХ
1
20
 
24
 
! Отговори
Евала преди 1 година
Видя се, че няма да играе в Манчестър, ами да му намазват ските, че да се връща в Мадейра да приключи кариерата си. Вече отборът не играе за него и Роналдо не е ефективен сам, а и вече е на 37 лазарника. С арогантно и егоцентрично поведение на стари години ,не се печелят ни фенове, ни колеги.