Заради фенове евакуираха с хеликоптер шампионите от Аржентина

4 млн. аржентинци се стекоха, за да отпразнуват световната титла
21 дек 2022 08:33, Елка Василева
9
Заради фенове евакуираха с хеликоптер шампионите от Аржентина

Националите на Аржентина обиколиха столицата Буенос Айрес в празничен парад по случай триумфа на Световното първенство. Безброй фенове ги аплодираха из града и тичаха покрай открития автобус, на който се бяха качили Лионел Меси и неговите съотборници.

Националите обаче бяха евакуирани след инцидент на парада на победата в Буенос Айрес.

Фенове се опитаха да скочат от мост върху автобуса, с който шампионите преминаха през улиците на столицата, а един от феновете дори падна на земята.

Заради това играчите се наложи да бъдат евакуирани с хеликоптер. С него преминаха и над знаменития обелиск - символ на Буенос Айрес.

Над 4 милиона аржентинци се събраха в столицата, за да отпразнуват третата световна титла в историята на Аржентина, посочва Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ц*ганска му работа. Ако не бяха ги измъкнали от там, сигурно целия отбор щяха да са пътници, толкова им е акъла на аржентинците.
6
2
 
0
 
! Отговори
тт преди 1 година
До Наблюдателможе би и Испания донякъде в това число !!!
5
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия са пълни комплексари по манталитет, не случайно цяла Южна Америка ги мрази точно тях. А достойнство и класа са неща, които не се купуват с пари. Аржентинците доказаха, че са доста елементарни пр*шляци след всеки мач. Да им е честита титла, но хубавото е че никога няма да стигнат по световни титли съседите им Бразилия - истинската футболна нация с ИСТИНСКИТЕ легенди на футбола (както на терена, така и извън него): Пеле, Роналдо и прочие. А там Меско не може да пипне с малкия си пръст.
4
2
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Скоро едва ли ще видим бял европейски отбор като Аржентина да стане шампион, просто защото не останаха такива отбори. Една Полша, Хърватия, Сърбия, Аржентина, Австралия и до там. Какво да му се радвам на африкански отбор като Франция?
3
8
 
4
 
! Отговори
Дони преди 1 година
Колко се е ockoтилa тази нация...
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Унижиха евроатлантиците. Много съм доволен.
1
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Домашните гризачи, облечени в тениски на Меси, станали хит подарък в Аржентина