Тервел Пулев гостува в "Златните" по Bulgaria ON AIR

Кой е шампионът на ринга и извън него зрителите ще научат в "България сутрин" на 16 юни
15 юни 2023 17:37, Красимир Ангелов
1
Тервел Пулев гостува в "Златните" по Bulgaria ON AIR

Тази седмица в рубриката „Златните“, част от сутрешния блок „България сутрин“, ще гостува трикратният европейски и бронзов медалист, носител на бронзов медал от олимпийските игри в Лондон през 2012 г. – боксьорът Тервел Пулев. Откровеното му интервю ще се състои на 16 юни от 7:00 часа в ефира на Bulgaria ON AIR.

Тервел Пулев започва да се занимава с бокс през 1994 г., а човекът, който го увлича по бокса е неговият баща - Венко Пулев. В кариерата си той се състезава за различни клубове, като първият клуб, в който започва своята кариера, е ЦСКА през 2010 г.

Шампионът на ринга е носител на златни медали от редица международни турнири. Той печели „Златна ръкавица“, Албания (2012) и „Vllaznia memorial“ Трабзон (2012). Пулев печели бронзов медал, единият от общо двата медала за България, на Олимпиадата в Лондон. Носител е и на интернационалната титла в полутежка категория на Световната Боксова Асоциация (WBA) при професионалистите.

За началото в бокса, за трудния път до Олимпиадата, за това кой е най-големият му критик в бокса и кое е най-голямото му оръжие в спорта – Тервел Пулев застава пред камерата на „Златните“, за да разкаже на зрителите в откровен разговор на 16 юни от 7:00 часа в сутрешния блок „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Тервел ПулевBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари