Берое с благородна инициатива, дарява част от приходите от билети на Дебора

10% от приходите от мача с Крумовград ще бъдат дарени
7
Берое с благородна инициатива, дарява част от приходите от билети на Дебора
Снимка: Lap.bg

ПФК Берое пусна в продажба билетите за домакинството си срещу Крумовград. Срещата от IV кръг на efbet Лига е насрочена за 7 август (понеделник) от 21:15 ч.

От старазагорския клуб излязоха с декларация, в която категорично осъдиха насилието. Заради тежкия случай, който потресе страната, Берое стартира кампания, с която да помогне на малтретираното момиче от Стара Загора. Десет процента от печалбата от продадени билети за тази среща ще бъдат дарени за бързото възстановяване на пострадалата, съобщиха от клуба.  

Цената на билета за мача е 15 лв. , както в предварителна продажба, така и в деня на срещата. Пропуските за VIP зоната са на цена от 50 лв. Клубът напомня на привържениците, че може да закупят и абонаментна карта за целия сезон.

Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион "Берое" в деня на срещата (7 август).
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Берое
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ами все е нещо, колкото и да е малко! Вместо всички да се упражняват в ораторство на гърба на момичето, да бяха направили сметка на името на някой от родителите й и да я бяха обявили. Вместо да философствате, все по 10лв може да заделите, защото операциите и възстановяването й ще изискват много средства. Това кой какво не е свършил е ясно и ще се доизяснява с месеци. Въпросът е ние какво можем да направим за нея!
5
7
 
0
 
! Отговори
Virtuozzo преди 8 месеца
за едно татуирано урвееее уревахте цялата държава ,междувременно за Митко утив и заровен в Цалапица нищо ...щот е мъж нали ,ние сме мравки черноработници ,когато някой от нас умре няма проблеми !
4
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Е да дадат всички приходи от сто лева колко са десет процента!
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А държавата къде е? В нормална държава великия смрадлио българин ще плаща до живот за щетите. О забравих че това е държавата на лаинювци български велики връзкари те даже го пуснаха да си ходи хаха
2
11
 
3
 
! Отговори
Де е бора? преди 8 месеца
Колико требе да си дебилен за да кръстиш черка си дебора?аре сопрете се с жигосаната дрога че ставате досадни вече...дайте за рибай стековете малечко..
1
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Браво! Има нужда от финансова и емоционална подкрепа!